Охридски

  во

  СДСМ и градоначалникот Константни Георгиески и натаму одат спротивно препораките на УНЕСКО за Охрид. „Европски“ Охрид треба да има нула отпад. Но, се случува ...
  сите 12 | | | веќе видена

  СДСМ и Градоначалникот Константин Георгиески и натаму одат спротивно од препораките на Унеско за Охрид. „Европскиот“ Охрид треба да има нула отпад. Но, се ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Нема доволно пари, нема доволно персонал, нема добра храна и соодветна лекарска грижа, но нема ниту тортура, ова се заклучоците на анкетната собраниска ...
  сите 15 | | | веќе видена

  СДСМ и градоначалникот Константни Георгиески и натаму одат спротивно препораките на УНЕСКО за Охрид, ова денеска го истакна Перчо Божиновски од ВМРО-ДПМНЕ ОК ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Охрид, 22. јули 2019 (ИНПРЕС) – СДСМ и градоначалникот Константин Георгиески и натаму одат спротивно препораките на УНЕСКО за Охрид. „Европски“ Охрид треба да ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Скопје/Охрид, 22. јули 2019 (ИНПРЕС) – Охридски компании се меѓу 368-те домашни фирми кои продолжуваат во процесот на финална селекција на Јавниот повик за ...
  сите 22 | | | веќе видена

  СДСМ и градоначалникот Константни Георгиески и натаму одат спротивно препораките на УНЕСКО за Охрид, ова денеска го истакна Перчо Божиновски од ВМРО-ДПМНЕ ОК ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Претседателот на Пливачката федерација на Северна Македонија, Александар Маленко, кој со македонските рперезентативци е на Светското првнество во Гвангжу, од ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Како што е тргнато, нуркачите од од нуркачкиот центар „Акватек“ поради некои „совесни“ жители на Охрид деновиве со полни раце работа. Пред само неколку дена ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Заврши првата фаза од реконструкцијата на одделенијата во Специјалната болница по хируршки болести „Св. Наум Охридски“ во Скопје (стара градска болница), ...
  сите 138 | | | веќе видена

  Завршена е првата фаза од реконструкцијата на одделенијата во Специјалната болница по хируршки болести „Св. Наум Охридски“ во Скопје (стара градска болница). ...
  сите 138 | | | веќе видена

  Заврши првата фаза од реконструкцијата на одделенијата во Специјалната болница по хируршки болести „Св. Наум Охридски“ во Скопје (старата градска болница), ...
  сите 138 | | | веќе видена