ОЕЦД

  во

  Мексиканците се нација која работи подолго од било кој друг. Германците, од друга страна, имаат најмалку работни часови. Новите податоци од Организацијата за ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Во Париз, на покана на претседателот Емануел Макрон ,  пристигнаа претседателите Владимир Путин , Доналд Трамп , Реџеп Таип Ердоган , Ангела Меркел , Џастин ...
  сите 213 | | | веќе видена

  Скока минималецот во Германија. Согласно најновата одлука донесена од германската влада денеска, од следната година, поточно од 1 јануари 19,9 евра ќе биде ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Во организација на Центарот за државни служби од Астана заедно со Министерство за информатичко општество и администрација денеска и утре во Скопје ќе се одржи ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Во организација на Центарот за државни служби од Астана заедно со Министерство за информатичко општество и администрација денеска и утре во Скопје ќе се одржи ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Германскиот министер за финансии, Олаф Шолц, сака да се воведе глобална минимална даночна стапка на профит со цел да спречи компании да купуваат фирми или да ...
  | | веќе видена

  Германскиот министер за финансии, Олаф Шолц, сака да се воведе глобална минимална даночна стапка на профит со цел да спречи компании да купуваат фирми или да ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Германскиот министер за финансии, Олаф Шолц, сака да се воведе глобална минимална даночна стапка на профит со цел да спречи компании да купуваат фирми или да ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Германскиот министер за финансии, Олаф Шолц, сака да се воведе глобална минимална даночна стапка на профит со цел да спречи компании да купуваат фирми или да ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Германскиот министер за финансии, Олаф Шолц, сака да се воведе глобална минимална даночна стапка на профит со цел да спречи компании да купуваат фирми или да ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Германскиот министер за финансии Олаф Шолц, сака да се воведе глобална минимална даночна стапка на профит со цел да спречи компании да купуваат фирми или да ...
  сите 7 | | | веќе видена

  До наполнети 18 години, децата во Македонија имаат 4,4 години јаз во образованието. Од предучилишно, основно и средно образование, тие во просек поминуваат ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Министерството за образование и наука ги анализира податоците добиени од последното истражување на Светската банка, како и на други меѓународни организации, и ...
  сите 11 | | | веќе видена