ОДИХР

  во

  Се осеќам ко Швеѓанин. Значи вакви се тие скандинавски, мирни, фер избори? Потврдено од сите – позиција, опозиција, ОДИХР, амабасади – сите викаат супер беше. ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Првиот круг гласање на претседателските избори генерално доби позитивна оценка од меѓународните набљудувачи, но со забелешка дека сé уште има потреба од ...
  сите 135 | | | веќе видена

  Првиот круг гласање на претседателските избори генерално доби позитивна оценка од меѓународните набљудувачи, но со забелешка дека сé уште има потреба од ...
  сите 135 | | | веќе видена

  Скопје, 23 април 2019 (МИА) – Првиот круг гласање на претседателските избори генерално доби позитивна оценка од меѓународните набљудувачи, но со забелешка дека ...
  сите 135 | | | веќе видена

  – Овие мирни генерално добро организирани избори покажаа дека може да се изнајде политички волја за одржување демократски избори, рече Серин Мобурн, специјална ...
  сите 135 | | | веќе видена

  Првиот круг гласање на претседателските избори генерално доби позитивна оценка од меѓународните набљудувачи, но со забелешка дека сé уште има потреба од ...
  сите 135 | | | веќе видена

  Првиот круг гласање на претседателските избори генерално доби позитивна оценка од меѓународните набљудувачи, но со забелешка дека сé уште има потреба од ...
  сите 135 | | | веќе видена

  Првиот круг гласање на претседателските избори генерално доби позитивна оценка од меѓународните набљудувачи, но со забелешка дека сé уште има потреба од ...
  сите 135 | | | веќе видена

  Првиот круг гласање на претседателските избори генерално доби позитивна оценка од меѓународните набљудувачи, но со забелешка дека сé уште има потреба од ...
  сите 135 | | | веќе видена

  Првиот круг од претседателските избори помина на мирен и транспарентен начин, но потребни се дополнителни реформи во изборното законодавство велат, како што ...
  сите 135 | | | веќе видена

  Првиот круг од претседателските избори помина на мирен и транспарентен начин, но потребни се дополнителни реформи во изборното законодавство велат, како што ...
  сите 135 | | | веќе видена

  Првиот круг од претседателските избори помина на мирен и транспарентен начин, но потребни се дополнителни реформи во изборното законодавство велат, како што ...
  сите 135 | | | веќе видена

  Портпаролката на ЕУ институциите, Маја Коцијанчич, за МИА порача дека, според извештајот на набљудувачката мисија на ОБСЕ/ОДИХР, „фундаменталните слободи на ...
  сите 135 | | | веќе видена

  Првиот круг од претседателските избори помина на мирен и транспарентен начин, но потребни се дополнителни реформи во изборното законодавство велат, како што ...
  сите 135 | | | веќе видена

  Првиот круг од претседателските избори помина на мирен и транспарентен начин, но потребни се дополнителни реформи во изборното законодавство велат, како што ...
  сите 135 | | | веќе видена

  Првиот круг од претседателските избори помина на мирен и транспарентен начин, но потребни се дополнителни реформи во изборното законодавство велат, како што ...
  сите 135 | | | веќе видена