Одделение

  во

  Само оние кои можат да издржат студ дојдоа на училиште. Останатите 15 ученици останаа дома бидејќи во нивното училиште „Имри Елези“ во Чаир веќе неколку дена ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Авиокомпаниите што летаат од и кон Грција, до грчката полиција ќе бидат обврзани да доставуваат листа со податоци за сите патниците за секој лет. Ова го ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Авиокомпаниите што летаат од и кон Грција, до грчката полиција ќе бидат обврзани да доставуваат листа со податоци за сите патниците за секој лет. Ова го ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Авиокомпаниите што летаат од и кон Грција, до грчката полиција ќе бидат обврзани да доставуваат листа со податоци за сите патниците за секој лет.Ова го ...
  сите 6 | | | веќе видена