Образование

  во

  Валерија Анастасова, претседателката на дисциплинската комисија, која треба да расправа за постапката со инспекторот Ѓорѓи Илиевски, пред почетокот на ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Централниот одбор на СДСМ, на синоќешната седница ги комплетираше првите луѓе на партиските Комисии на СДСМ. За претседател на Комисијата за образование и ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Во рамки на Скопско лето, вечер во 20:30 часот во Националната галерија – Даут пашин амам, концерт ќе одржат виолончелистот од Словенија, кој живее и работи во ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Снежана Калеска-Ванчева, пратеничката во Собранието на РСМ е избрана за нов координатор на Форумот на жени на СДСМ, а комплетиран е и раководниот кадар на ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Вчера во посета на НУ Библиотека „Григор Прличев“ во Охрид беше мала делегација од тројца учесници на Летен камп наменет за деца со македонско потекло ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Половина час откако почна седницата за дисциплинската комисија во Државниот просветен инспекторат, на која се расправа за постапката на инспекторот Ѓорѓи ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Половина час откако почна седницата на дисциплинската комисија во Државниот просветен инспекторат, на која се расправа за постапката на инспекторот Ѓорѓи ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Валерија Анастасова, претседателката на дисциплинската комисија, која треба да расправа за постапката со инспекторот Ѓорѓи Илиевсли, пред почетокот на ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Валерија Анастасова, претседателката на дисциплинската комисија, која треба да расправа за постапката со инспекторот Ѓорѓи Илиевски, пред почетокот на ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Во рамки на Скопско лето, вечер во 20:30 часот во Националната галерија – Даут пашин амам, концерт ќе одржат виолончелистот од Словенија, кој живее и работи ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Во рамки на Скопско лето, вечер во 20:30 часот во Националната галерија – Даут пашин амам, концерт ќе одржат виолончелистот од Словенија, кој живее и работи ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Во пресрет на влегувањето на новиот предлог закон за основно образование во собраниска процедура, ЦИВИЛ ја отвори темата за инклузијата на децата со посебни ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Во рамки на Скопско лето, вечер во 20:30 часот во Националната галерија – Даут пашин амам, концерт ќе одржат виолончелистот од Словенија, кој живее и работи ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Кај дел од присутните претставите предизвикуваа смеење, а на моменти предизвикуваа и бес, особено поради тоа што голем дел од здравствените работници и ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Министерката за образование и наука на Хрватска, Блаженка Дивјак, најави дека во рамките на актуелните реформски процеси ќе ги ослободи наставниците од нивниот ...
  | | веќе видена

  Едно од најуспешните училишта во Британија откри дека создавањето сопствени наставници е тајната за успехот. Католичкото училиште „Св. Едмунд“ во Портсмут, ...
  сите 2 | | | веќе видена