Облешево

  во

  Оризопроизводителите од Кочанско утринава, со земјоделска механизација, на два часа ја блокираа едната коловозна лента од регионалниот пат Штип-Кочани, кај ...
  сите 94 | | | веќе видена

  Ако за четири дена премиерот Заев , кој е и министер за финансии не излезе и каже кога ќе се исплатат ветените од лани пет денари по килограм оризова арпа, ...
  сите 94 | | | веќе видена

  Оризопроизводителите од Кочанско утринава, со земјоделска механизација, на два часа ја блокираа едната коловозна лента од регионалниот пат Штип-Кочани, кај ...
  сите 94 | | | веќе видена

  Производителите на ориз од кочанскиот регион претпладнево излегоа на двочасовен протест и со земјоделска механизација во селото Облешево ја блокираа едната ...
  сите 94 | | | веќе видена

  Оризопроизводителите од кочанскиот регион излегоа на предупредувачки протест во селото Облешево. Паркирајќи ја земјоделската механизација на едната коловозна ...
  сите 94 | | | веќе видена

  Производителите на ориз од кочанскиот регион претпладнево излегоа на двочасовен протест и со земјоделска механизација во селото Облешево ја блокираа едната ...
  сите 94 | | | веќе видена

  Производителите на ориз од кочанскиот регион претпладнево излегоа на двочасовен протест и со земјоделска механизација во селото Облешево ја блокираа едната ...
  сите 94 | | | веќе видена

  Производителите на ориз од кочанскиот регион претпладнево излегоа на двочасовен протест и со земјоделска механизација во селото Облешево ја блокираа едната ...
  сите 94 | | | веќе видена

  На тој начин, како што рекоа, го изразуваат незадоволството што ресорното Министерство се уште не им ги исплатило парите од интервентната мерка за предадена ...
  сите 94 | | | веќе видена

  Производителите на ориз од кочанскиот регион претпладнево излегоа на двочасовен протест и со земјоделска механизација во селото Облешево ја блокираа едната ...
  сите 94 | | | веќе видена

  Производителите на ориз од кочанскиот регион претпладнево излегоа на двочасовен протест и со земјоделска механизација во селото Облешево ја блокираа едната ...
  сите 94 | | | веќе видена

  Како одговорна партија СДСМ продолжува со реализација на мерките што обезбедуваат квалитетно предучилишно образование. Во периодот од мај 2017 до мај годинава ...
  сите 39 | | | веќе видена

  „Како одговорна партија СДСМ продолжува со реализација на мерките што обезбедуваат квалитетно предучилишно образование. Во периодот од мај 2017 до мај годинава ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Во периодот од мај 2017 до мај годинава Владата предводена од СДСМ преку Министерството за труд и социјална политика изгради и опреми вкупно 31 објект од кои ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Како одговорна партија СДСМ продолжува со реализација на мерките што обезбедуваат квалитетно предучилишно образование. Во периодот од мај 2017 до мај годинава ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Како одговорна партија СДСМ продолжува со реализација на мерките што обезбедуваат квалитетно предучилишно образование. Во периодот од мај 2017 до мај годинава ...
  сите 39 | | | веќе видена