Обединети

  во

  По историскиот успех на Тамара Тодевска и „Горда“ на евровизискиот натпревар во Израел, таа како вистински победник беше пречекана на скопскиот аеродром, ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Под мотото „Обединети во радоста што ја носи фудбалот“, денеска во СОС Детско село ќе биде отворено реконструираното фудбалско игралиште финансирано од ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Под мотото „Обединети во радоста што ја носи фудбалот”, денеска во СОС Детско село ќе биде отворено реконструираното фудбалско игралиште финансирано од ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Министрите за финансии на ЕУ ги отстранија Аруба, Барбадос и Бермудите од црната листа на даночни оази денеска во Брисел, листата сега содржи дванаесет ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Косовскиот претседател Хашим Тачи ја поддржа иницијативата на парламентарниот спикер Кадри Весели за формирање меѓународен суд за српските воени злосторства во ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Косовскиот претседател Хашим Тачи ја поддржа иницијативата на парламентарниот спикер Кадри Весели за формирање меѓународен суд за српските воени злосторства во ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Косовскиот претседател Хашим Тачи ја поддржа иницијативата на парламентарниот спикер Кадри Весели за формирање меѓународен суд за српските воени злосторства во ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Косовскиот претседател Хашим Тачи ја поддржа иницијативата на парламентарниот спикер Кадри Весели за формирање меѓународен суд за српските воени злосторства во ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Косовскиот претседател Хашим Тачи ја поддржа иницијативата на парламентарниот спикер Кадри Весели за формирање меѓународен суд за српските воени злосторства во ...
  сите 54 | | | веќе видена