НВО

  во

  Постои благо зголемување на тенденцијата новинарите да бидат мета на говор на омраза. Тоа не загрижува и бараме праксата на неказнивост да престане за да ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Постои благо зголемување на тенденцијата новинарите да бидат мета на говор на омраза. Тоа не загрижува и бараме праксата на неказнивост да престане за да ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Постои благо зголемување на тенденцијата новинарите да бидат мета на говор на омраза. Тоа не загрижува и бараме праксата на неказнивост да престане за да ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Постои благо зголемување на тенденцијата новинарите да бидат мета на говор на омраза. Тоа не загрижува и бараме праксата на неказнивост да престане за да ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Постои благо зголемување на тенденцијата новинарите да бидат мета на говор на омраза. Тоа не загрижува и бараме праксата на неказнивост да престане за да ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Граѓанскиот сектор може да помогне во процесот на преговорите со ЕУ, но не и да го води. Товарот мора да го носи јавната администрација, за која во моментот ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Последната осма сезона на епската сагата на НВО веќе започна, а со тоа започнува и почетокот на крајот … на хонорарите кои секој од актерите во серијата ги ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Црвен крст и невладините организации во земјава проценуваат дека околу 45 000 луѓе или 22 отсто од населението живее во сиромаштија и дека нема доволно оброци ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Црвен крст и невладините организации во земјава проценуваат дека околу 45 000 луѓе или 22 отсто од населението живее во сиромаштија и дека нема доволно оброци ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Во Струга почна реализацијата на трансконтиненталниот проект „Младите ја обликуваат иднината [YouLEAD]“, поддржан и финансиран од Европската комисија во ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Премиерата на првата епизода од осмата сезона на „Игра на троновите“ имаше огромно изненадување: сосема нова најавна шпица. Уште од првата епизода серијата ...
  сите 13 | | | веќе видена