НСДП

  во

  Потпретседателот на Собранието, Горан Мисовски од НСДП, на денешната расправа на комисијата која одлучува за пратеничкиот имунитет на осомничениот Трајко ...
  сите 275 | | | веќе видена

  Пратеникот од НСДП, Горан Мисовски денеска на расправа на Комисијата за мандатни имунитетни прашања го донесе каменот со кој замавнале по него на 27 април, а ...
  сите 275 | | | веќе видена

  Пратеникот на НСДП, Горан Мисовски, на денешната расправа во Комисијата за мандатно-имунитетни прашања, го донесе каменот со кој замавнале по него на 27 април, ...
  сите 275 | | | веќе видена

  Пратеникот на НСДП, Горан Мисовски, на денешната расправа во Комисијата за мандатни имунитетни прашања, го донесе каменот со кој замавнале по него на 27 април, ...
  | | веќе видена | слични

  Пауза на Комисијата за деловнички и мандатно-имунитетни прашања. Пратеничките од ВМРО-ДПМНЕ обвинија дека пратеникот од НСДП, Горан Мисовски, им се заканаувал ...
  сите 275 | | | веќе видена

  Пауза на Комисијата за деловнички и мандатно-имунитетни прашања. Пратеничките од ВМРО-ДПМНЕ обвинија дека пратеникот од НСДП, Горан Мисовски им се заканаувал ...
  сите 275 | | | веќе видена

  Пауза на Комисијата за деловнички и мандатно-имунитетни прашања. Пратеничките од ВМРО-ДПМНЕ обвинија дека пратеникот од НСДП, Горан Мисовски, им се заканаувал ...
  сите 275 | | | веќе видена

  Десет години сум бил претседател на ова Собрание и ни на крај памет не ми паднало да направам дејствие спротивно на деловникот, законот и собраниските ...
  сите 275 | | | веќе видена

  Емотивни говори, дофрлувања и обвинувања ja одбележуваат распрвата за имунитетот на Трајко Вељаноски во рамки на Комисијата за деловнички и мандатно-имунитетни ...
  сите 275 | | | веќе видена

  Емотивни говори, дофрлувања и обвинувања ja одбележуваат распрвата за имунитетот на Трајко Вељаноски во рамки на Комисијата за деловнички и мандатно-имунитетни ...
  сите 275 | | | веќе видена

  Александра Миновска, сопруга на директорот на ЕЛЕМ, Драган Миновски, од октомври минатата година е вработена како шефица на кабинет кај директорката на ...
  | | веќе видена | слични

  Генералниот секретар на СДСМ и пратеник Александар Кирацовски денеска на својот профил на Фејсбук објави дека побарал од таткото на неговата сопруга, Борис ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Александра Миновска, сопруга на директорот на ЕЛЕМ, Драган Миновски, од октомври минатата година е вработена како шефица на кабинет кај директорката на ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Александра Миновска, сопруга на директорот на ЕЛЕМ, Драган Миновски, од октомври минатата година е вработена како шефица на кабинет кај директорката на ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Синот на пратеникот од НСДП, Горан Мисовски, Кристијан Мисовски, на својот фејсбук профил соопшти дека одлучил да даде отказ од работното место во Агенцијата ...
  сите 150 | | | веќе видена

  Генералниот секретар на СДСМ и пратеник Александар Кирацовски денеска на својот профил на Фејсбук објави дека побарал од таткото на неговата сопруга, Борис ...
  сите 49 | | | веќе видена

  До нашата редакција пристигна порака од читател кој тврди дека во Кичево е вработено лице, активист на НСДП кој со физичко образование е вработен на позиција ...
  | | веќе видена | слични

  Синот на пратеникот Горан Мисовски дал отказ на работното место во Агенцијата за осигурување, потврди денеска пратеникот на НСДП, Мисовски. Неговиот син бил ...
  сите 150 | | | веќе видена