НСА

  во

  Потрагата по вонземјани и вонземни вселенски летала станува се поголема и подлабока.Поранешната десна рака на претседателот на САД, Барак Обама и лидерот на ...
  | | веќе видена

  Вечното прашање на кое научниците се обидуваат да пронајдат одговор е прашањето дали нашата популација е сама во вселената или не. Денес потрагата по ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Вечното прашање на кое научниците се обидуваат да пронајдат одговор е прашањето дали нашата популација е сама во вселената или не. Денес потрагата по ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Американските власти почнаа со лобирање кај своите сојузници против користењето опрема, произведена од кинеската компанија Хуавеи, објави весникот „Волстрит ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Американските власти почнаа со лобирање кај своите сојузници против користењето опрема, произведена од кинеската компанија Хуавеи, објави весникот „Волстрит ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Американските власти почнаа со лобирање кај своите сојузници против користењето опрема, произведена од кинеската компанија Хуавеи, објави весникот „Волстрит ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Американските власти почнаа со лобирање кај своите сојузници против користењето опрема, произведена од кинеската компанија Хуавеи, објави весникот „Волстрит ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Американските власти почнаа со лобирање кај своите сојузници против користењето опрема, произведена од кинеската компанија Хуавеи, објави весникот „Волстрит ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Да, некој мора и ова да го знае- политичарите немаат пријатели. Особено кога се на власт, тогаш особено. Оттука, критиките кон Заев и Спасовски дека не го ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Никола Груевски не е единствениот функционер кој пребегнал во друга држава поради судска пресуда. По апсењето на поранешниот српски претседател Слободан ...
  сите 5 | | | веќе видена

  За следењето на убиениот саудиски новинар Џамал Кашоги користен е софтверот „Пегаз“ на израелската компанија „НСО“ наменет за кибер-контрола, изјави Едвард ...
  сите 2 | | | веќе видена

  – „Свиркачот" Едвард Сноуден, поранешен програмер во американската Национална базбедносна агенција (НСА), изјави дека постои врска меѓу убиството на саудискиот ...
  сите 4 | | | веќе видена

  „Свиркачот“ Едвард Сноуден, поранешен програмер во американската Национална базбедносна агенција (НСА), изјави дека постои врска меѓу убиството на саудискиот ...
  сите 5 | | | веќе видена

  „Свиркачот“ Едвард Сноуден, поранешен програмер во американската Национална базбедносна агенција (НСА), изјави дека постои врска меѓу убиството на саудискиот ...
  сите 118 | | | веќе видена

  „Свиркачот“ Едвард Сноуден, поранешен програмер во американската Национална базбедносна агенција (НСА), изјави дека постои врска меѓу убиството на саудискиот ...
  сите 112 | | | веќе видена