НР

  во

  Бригадниот генерал Методиј Хаџи Јанев и командант на полкот за специјални операции, на својот Фејсбук профил напиша дека е горд на снајперистите од Армијата на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Националната установа универзитетска библиотека „Св.Климент Охридски“-Битола учествуваше на првиот Форум организиран од библиотечна Унија на НР Кина. Станува ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Станува збор за активност поддржана од Министерство за култура на Република Македонија во функција на зајакнување на културните врски со НР Кина во областа на ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Националната установа универзитетска библиотека „Св.Климент Охридски“-Битола учествуваше на првиот Форум организиран од библиотечна Унија на НР Кина.Станува ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Бригадниот генерал Методиј Хаџи Јанев и командант на полкот за специјални операции на својот фејсбук профил напиша дека е горд на снајперистите од Армијата на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Кинеска поговорка вели, „патот од 1000 милји почнува со еден чекор. Процесот 16+1 како еден чекор е платформата за РМ да продолжи со продлабочување на ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев го отвори петтиот Симпозиум на тинк-танк организации на НР Кина и земјите од Централна и Источна Европа од процесот на соработка 16+1, чиј ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев го отвори петтиот Симпозиум на тинк-танк организации на НР Кина и земјите од Централна и Источна Европа од процесот на соработка 16+1, чиј ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев го отвори петтиот Симпозиум на тинк танк организации на НР Кина и земјите од Централна и Источна Европа од процесот на соработка 16+1, чиј ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Сакам да го изразам моето големо задоволство што Македонија ја доби честа да биде домаќин на Петтиот тинк тенк Симпозиум во рамки на процесот на соработка 16+1 ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев го отвори петтиот Симпозиум на тинк-танк организации на НР Кина и земјите од Централна и Источна Европа од процесот на соработка 16+1, чиј ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев денеска ја имаше честа да го отвори петтиот Симпозиум на тинк танк организации на НР Кина и ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Во рамки на Петтиот Симпозиум на тинк танк организации од процесот на соработка 16+1 на НР Кина со земјите од Централна и Источна Европа заедно со ...
  сите 20 | | | веќе видена