Новаци

  во

  Околу 20,50 часот вчера во Битола на крстосницата од улица „Партизанска“ и крак од улица „Партизанска“, 35-годишниот Н П. од село Новаци управувајќи патничко ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Градоначалникот на општина Новаци Љубе Кузманоски изврши увид на текот и динамиката на акцијата за чистење на каналите од каналската мрежа во Пелагонија и ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Градоначалникот на општина Новаци Љубе Кузманоски изврши увид на текот и динамиката на акцијата за чистење на каналите од каналската мрежа во Пелагонија и ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Градоначалникот на општина Новаци Љубе Кузманоски изврши увид на текот и динамиката на акцијата за чистење на каналите од каналската мрежа во Пелагонија и ...
  сите 5 | | | веќе видена

  АД ЕЛЕМ денес започна досега најголемата акција за пошумување на земјиште во сопственост на РЕК Битола. На просторот помеѓу Новаци и Брод Гнеотино ќе бидат ...
  сите 17 | | | веќе видена