Нокиа

  во

  Пенетрацијата на технологијата за вештачка интелигенција на работното место прво започна во контакт центрите. Се диференцираа различни видови на виртуелни ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Новинар на „Инфомакс“ имаше подолг разговор со лице блиско до Никола Груевски, кое неодамна беше во Будимпешта каде неколку дена се дружеше со човекот кому ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Една компанија покрена натпревар на кој може да се освојат 100.000 долари. Единствен услов е цела година да не се користи паметен телефон. Пријавите се вршат ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Ќе добиете богатство ако издржите една година без својот паметен телефон, ова се деталите Една компанија покрена натпревар на кој може да се освојат 100.000 ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Дали би се нафатиле на ваков предизвик? Компанија нуди вистинско богатство доколку успеете да преживеете една година без мобилен телефон. Пријавите траат до 8 ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Дали би се нафатиле на ваков предизвик? Компанија нуди вистинско богатство доколку успеете да преживеете една година без мобилен телефон. Пријавите траат до 8 ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Дали би се нафатиле на ваков предизвик? Компанија нуди вистинско богатство доколку успеете да преживеете една година без мобилен телефон. Пријавите траат до 8 ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Како Македонија да се одлепи од европското дно според иновациските перформанси Економскиот развој на земјава не е возможен без раст на домашните инвестиции и ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Најзначајна инвестиција во целата историја на компанијата Растот на глобалната побарувачка беше повод за создавањето на новиот развојно-истражувачки центар на ...
  | | веќе видена

  Инвестиции во образованието и иновативноста како и промена на структурата на економијата од семјоделска во високо технолошки услужна се клучните финската ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Производителот „нокиа“, односно компанијата ХМД Глобал во првите месеци на следната година би требало да го претстави новиот премиум телефон. Се очекува дека ...
  сите 3 | | | веќе видена

  АКО НЕКОГАШ КРАДЕЦ ИЛИ НЕКОЈ ДРУГ ВЕ ПРИСЛИ ДА ПОДИГНЕТЕ ПАРИ НА БАНКОМАТ Внесете го вашиот пин обратно Така ако вашиот пин е 1254, вие внесете 4521. ...
  сите 8 | | | веќе видена