НЛБ

  во

  Во Скопје денеска беше потпишан договорот за најголемиот синдициски заем во земјава во висина од 72 милиони евра со што се заокружува финансирањето за изградба ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Во периодот од април до јуни годинава, домашните банки укажале на значително нето намалување на побарувачката на вкупните кредити на секторот „домаќинства“. ...
  сите 154 | | | веќе видена

  НЛБ Банка АД Скопје ги известува своите почитувани клиенти дека по повод денешниот празник „Курбан Бајрам“, Експозитура Сарај нема да работи на 31.7.2020 ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Договор за синдициран заем во вредност од 72 милиони евра беше потпишан денеска од страна на домашни и странски банки со цел финансирање на изградбата на ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Домашни и странски банки вчера потпишаа договор за синдициран заем во вредност од 72 милиони евра за финансирање на изградбата на трговскиот центар „Ист гејт ...
  сите 33 | | | веќе видена

  East Gate Mall е дел од модерниот и современ повеќенаменски комплекс Скопје East Gate, кој e распространет на преку 15 хектари земјиште и опфаќа трговски ...
  сите 33 | | | веќе видена

   Импозантниот објект,  кој се гради на местото на старото скопско сајмиште се очекува да донесе повеќе од 2500 нови вработувања, пред се во секторот на ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Ист гејт и НЛБ банка АД Скопје свечено го потпишаа договорот за најголемиот синдициран заем во земјава од 72 милиони евра за изградба на новиот трговски центар ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Договор за синдициран заем во вредност од 72 милиони евра беше потпишан денеска од страна на домашни и странски банки со цел финансирање на изградбата на ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Во Скопје денеска беше потпишан договорот за најголемиот синдициски заем во земјава во висина од 72 милиони евра со што се заокружува финансирањето за изградба ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Во Скопје денеска беше потпишан договорот за најголемиот синдициски заем во земјава во висина од 72 милиони евра со што се заокружува финансирањето за изградба ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Договор за синдициран заем во вредност од 72 милиони евра беше потпишан денеска од страна на домашни и странски банки со цел финансирање на изградбата на ...
  сите 33 | | | веќе видена

   Во Скопје денеска беше потпишан договорот за најголемиот синдициски заем во земјава во висина од 72 милиони евра со што се заокружува финансирањето за ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Договор за синдициран заем во вредност од 72 милиони евра беше потпишан денеска од страна на домашни и странски банки со цел финансирање на изградбата на ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Во Скопје денеска беше потпишан договорот за најголемиот синдициски заем во земјава во висина од 72 милиони евра со што се заокружува финансирањето за изградба ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Во Скопје денеска беше потпишан договорот за најголемиот синдициски заем во земјава во висина од 72 милиони евра со што се заокружува финансирањето за изградба ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Договор за синдициран заем во вредност од 72 милиони евра беше потпишан денеска од страна на домашни и странски банки со цел финансирање на изградбата на ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Договор за синдициран заем во вредност од 72 милиони евра беше потпишан денеска од страна на домашни и странски банки со цел финансирање на изградбата на ...
  сите 33 | | | веќе видена