Њуз

  во

  Три мали деца починале на Флорида, откако играјќи се останале заробени во замрзнувачот, соопшти локалната полиција, пренесува „Скај њуз“. Братче на 6-годишна ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Три мали деца починаа на Флорида откако играјќи се останаа заробени во замрзнувачот, соопшти локалната полиција, пренесува „Скај њуз“. Еден брат (6) и сестра ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Татко од Охајо одлучи да ја научи својата ќерка дека не смее да малтретира други деца. Тој се одлучи за необичен метод. Мет Кокс ја казни својата 10-годишна ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Татко од Охајо одлучи да ја научи својата ќерка дека не смее да малтретира други деца. Тој се одлучи за необичен метод.Мет Кокс ја казни својата 10-годишна ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Татко од Охајо одлучи да ја научи својата ќерка дека не смее да малтретира други деца. Тој се одлучи за необичен метод. Мет Кокс ја казни својата 10-годишна ...
  сите 3 | | | веќе видена