Њујорк Тајмс

  во

  21 јануари 2019 1744.- Во Неапол умрел Џовани Батиста Вико, италијански филозоф. Се сметал за основач на психологијата на културата и на филозофијата на ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп најави важна објава во врска со блокадата на работата на федералната влада. Неговата најава следи во време кога ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп најави важна објава во врска со блокадата на работата на федералната влада. Неговата најава следи во време кога ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Федералните судови на САД можат да ја прекинат работата после две недели поради недостиг од финансии ако делумната блокада на американската Влада продолжи и ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Федералните судови на САД можат да ја прекинат работата после две недели поради недостиг од финансии ако делумната блокада на американската Влада продолжи и ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Федералните судови на САД можат да ја прекинат работата после две недели поради недостиг од финансии ако делумната блокада на американската Влада продолжи и ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Федералните судови на САД можат да ја прекинат работата после две недели поради недостиг од финансии ако делумната блокада на американската Влада продолжи и ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Федералните судови на САД можат да ја прекинат работата после две недели поради недостиг од финансии ако делумната блокада на американската Влада продолжи и ...
  сите 15 | | | веќе видена