Нирнберг

  во

  Во интерес на вистината и фактите, Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Советот на град Скопје го истакнува следново: Во продолжение следува интегрален текст ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Во интерес на вистината и фактите, Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Советот на град Скопје го истакнува следново: Во продолжение следува интегрален текст од ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Во интерес на вистината и фактите, Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Советот на град Скопје го истакнува следново: Навистина е дрзок и безобразен обидот на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Во интерес на вистината и фактите, Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Советот на град Скопје го истакнува следново: Во продолжение следува интегрален текст од ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Во интерес на вистината и фактите, Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Советот на град Скопје го истакнува следново: Во продолжение следува интегрален текст од ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Советничката група на ВМРО- ДПМНЕ во Советот на Град Скопје, денеска испрати соопштение до медиумите во кое се вели дека градоначалникот на Град Скопје, Петре ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Во интерес на вистината и фактите, Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Советот на град Скопје го истакнува следново: Навистина е дрзок и безобразен обидот на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Во интерес на вистината и фактите, Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Советот на град Скопје, преку соопштение го истакнува следново: „Навистина е дрзок и ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Градоначалникот Шилегов денеска се сретна со кошаркарките од „POST SV NIRNBERG“ од збратимениот град, Нирнберг. На средбата присуствуваа и кошаркарките на ЖКК ...
  сите 4 | | | веќе видена

  ЖКК „Бадел 1862″ од Кисела Вода оваа седмица е домаќин на женскиот кошаркарски клуб „POST SV Nirnberg”, од Германија. „Ова е возвратна посета од страна на ...
  сите 8 | | | веќе видена

  ЖКК „Бадел 1862“ од Кисела Вода оваа седмица е домаќин на женскиот кошаркарски клуб „POST SV Nirnberg“, од Германија. „Ова е возвратна посета од страна на ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Фудбалска Германија жали за 24-годишниот Јаник Нонвајлер, кој ненадејно почина откако се пожалил дека има главоболка. Нонвајлер е поранешен јуниорски ...
  | | веќе видена