Нимиц

  во

  САД силно веруваат и се убедени дека Договорот од Преспа, долгорочно, ќе биде во корист и на двете земји и на нивните граѓани, вели американскиот амбасадор во ...
  сите 120 | | | веќе видена

  САД силно веруваат и се убедени дека Договорот од Преспа, долгорочно, ќе биде во корист и на двете земји и на нивните граѓани, вели американскиот амбасадор во ...
  сите 120 | | | веќе видена

  САД силно веруваат и се убедени дека Договорот од Преспа, долгорочно, ќе биде во корист и на двете земји и на нивните граѓани, вели американскиот амбасадор во ...
  сите 120 | | | веќе видена

  САД силно веруваат и се убедени дека Договорот од Преспа, долгорочно, ќе биде во корист и на двете земји и на нивните граѓани, вели американскиот амбасадор во ...
  сите 120 | | | веќе видена

  САД силно веруваат и се убедени дека Договорот од Преспа, долгорочно, ќе биде во корист и на двете земји и на нивните граѓани, вели американскиот амбасадор во ...
  сите 120 | | | веќе видена

  САД силно веруваат и се убедени дека Договорот од Преспа, долгорочно, ќе биде во корист и на двете земји и на нивните граѓани, вели американскиот амбасадор во ...
  сите 120 | | | веќе видена

  САД силно веруваат и се убедени дека Договорот од Преспа, долгорочно, ќе биде во корист и на двете земји и на нивните граѓани, вели американскиот амбасадор во ...
  сите 120 | | | веќе видена

  САД силно веруваат и се убедени дека Договорот од Преспа, долгорочно, ќе биде во корист и на двете земји и на нивните граѓани, вели американскиот амбасадор во ...
  сите 120 | | | веќе видена

  САД силно веруваат и се убедени дека Договорот од Преспа, долгорочно, ќе биде во корист и на двете земји и на нивните граѓани, вели американскиот амбасадор во ...
  сите 120 | | | веќе видена

  САД силно веруваат и се убедени дека Договорот од Преспа, долгорочно, ќе биде во корист и на двете земји и на нивните граѓани, вели американскиот амбасадор во ...
  сите 120 | | | веќе видена

  Зошто власта го трга настрана фактот што сите уставни измени и процеси кои ги имплементираат институциите од преспанскиот договор всушност се нелегални, оти ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Новите американски носачи на авиони биле замислени како владетели на светските океани, посебно во спротивставувањето на растечката поморска флота на Кина, но ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Новите американски носачи на авиони биле замислени како владетели на светските океани, посебно во спротивставувањето на растечката поморска флота на Кина, но ...
  сите 2 | | | веќе видена

  САД конечно, по неколку години проблеми и технички потешкотии, го усовршиле гигантскиот носач на авиони "Џералд Форд", првиот воен брод од петтата генерација. ...
  сите 5 | | | веќе видена