Нил

  во

  Откако астронаутите од „Аполо 11“ го изведоа нивното тешко патување до Месечината, нивната работа само што започна. По приземјувањето на нејзината површина, ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Британски политичари ги осудија заканите на полициската управа во Лондон дека ќе тужи новинари кои ги објавуваат протечените доверливи документи, што дошле во ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Британски политичари ги осудија заканите на полициската управа во Лондон дека ќе тужи новинари кои ги објавуваат протечените доверливи документи, што дошле во ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Британската полиција покрена кривична истрага поради „протекување“ доверливи дипломатски документи, што беше причина за оставка на британскиот амбасадор во ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Британски политичари ги осудија заканите на полициската управа во Лондон дека ќе тужи новинари кои ги објавуваат протечените доверливи документи, што дошле во ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Британски политичари ги осудија заканите на полициската управа во Лондон дека ќе тужи новинари кои ги објавуваат протечените доверливи документи, што дошле во ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Британски политичари ги осудија заканите на полициската управа во Лондон дека ќе тужи новинари кои ги објавуваат протечените доверливи документи, што дошле во ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Британски политичари ги осудија заканите на полициската управа во Лондон дека ќе тужи новинари кои ги објавуваат протечените доверливи документи, што дошле во ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Британската полиција покрена кривична истрага поради „протекување” доверливи дипломатски документи, што беше причина за оставка на британскиот амбасадор во ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Британската полиција покрена кривична истрага поради „протекување“ доверливи дипломатски документи, што беше причина за оставка на британскиот амбасадор во ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Британската полиција покрена кривична истрага поради „протекување“ доверливи дипломатски документи, што беше причина за оставката на британскиот амбасадор во ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Британската полиција покрена кривична истрага поради „протекување“ доверливи дипломатски документи, што беше причина за оставка на британскиот амбасадор во ...
  сите 90 | | | веќе видена

  На 20-ти јули 1969-та година американската вселенска агенција „НАСА“ успешно ја заврши својата мисија „Аполо 11“, а Нил Армстронг стана првиот човек кој стапна ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Подготвил: Дарко ЈАНЕВСКИ Фрагмент од Евангелието по Петар Евангелието во кое се тврди дека е напишано од апостол Симон Петар, „Евангелието по Петар“ е ...
  сите 4 | | | веќе видена