Никос

  во

  Поранешниот грчки министер за одбрана и лидер на Независни Грци, Панос Каменос вели дека една единица оклопни возила за 20 минути ќе стигне до границата со ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Една единица оклопни возила за 20 минути ќе стигне до границата со Србија, вели поранешниот грчки министер за одбрана и лидер на Независни Грци, Панос Каменос, ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Една единица оклопни возила за 20 минути ќе стигне до границата со Србија, вели поранешниот грчки министер за одбрана и лидер на Независни Грци, Панос Каменос, ...
  сите 34 | | | веќе видена

  -Не чувствуваме закана. Ниту Албанија може да и се закани на Грција, ниту Скопје. Скопје е 20 минути работа. Ако една единица оклопни возила реши да помине, ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Една единица оклопни возила за 20 минути ќе стигне до границата со Србија, вели поранешниот грчки министер за одбрана и лидер на Независни Грци, Панос Каменос, ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Една единица оклопни возила за 20 минути ќе стигне до границата со Србија, вели поранешниот грчки министер за одбрана и лидер на Независни Грци, Панос Каменос, ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Една единица оклопни возила за 20 минути ќе стигне до границата со Србија, вели сега поранешниот грчки министер за одбрана и лидер на Независни Грци, Панос ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Една единица оклопни возила за 20 минути ќе стигне до границата со Србија, вели поранешниот грчки министер за одбрана и лидер на Независни Грци, Панос Каменос, ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Една единица оклопни возила за 20 минути ќе стигне до границата со Србија, вели поранешниот грчки министер за одбрана и лидер на Независни Грци, Панос Каменос, ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Поранешниот грчки министер за одбрана Панос Каменос во интервју во средата го напаѓаше Преспанскиот договор, велејќи дека Грција за 20 минути би ја зазела ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Поранешниот грчки министер за одбрана Панос Каменос во интервју во средата го напаѓаше Преспанскиот договор, велејќи дека Грција за 20 минути би ја зазела ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Поранешниот грчки министер за одбрана Панос Каменос во интервју во средата го напаѓаше Преспанскиот договор, велејќи дека Грција за 20 минути би ја зазела ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Поранешниот грчки министер за одбрана Панос Каменос во интервју во средата го напаѓаше Преспанскиот договор, велејќи дека Грција за 20 минути би ја зазела ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Поранешниот грчки министер за одбрана Панос Каменос во интервју во средата го напаѓаше Преспанскиот договор, велејќи дека Грција за 20 минути би ја зазела ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Поранешниот грчки министер за одбрана Панос Каменос во интервју во средата го напаѓаше Преспанскиот договор, велејќи дека Грција за 20 минути би ја зазела ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Поранешниот шеф на грчката дипломатија, Никос Коѕијас во интервју за грчкото радио „Њуз 247” реагираше на вчерашната изјава на Јоргос Кумуцакос и побара од ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Поранешниот шеф на грчката дипломатија, Никос Коѕијас во интервју за грчкото радио „Њуз 247” реагираше на вчерашната изјава на Јоргос Кумуцакос и побара од ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Поранешниот шеф на грчката дипломатија, Никос Коѕијас во интервју за грчкото радио „Њуз 247” реагираше на вчерашната изјава на Јоргос Кумуцакос и побара од ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Поранешниот шеф на грчката дипломатија, Никос Коѕијас во интервју за грчкото радио „Њуз 247” реагираше на вчерашната изјава на Јоргос Кумуцакос и побара од ...
  сите 34 | | | веќе видена