Николовска

  во

  Сојузот на спортови на Град Скопје како дел од промотивните трки за Виз Ер Скопскиот маратон и оваа година, по седми пат ќе ја организира Авицена женската ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Судењето за изборни нерегуларности на локалните избори во 2013 година „Титаник 2“ на Специјалното јавно обвинителство, продолжува на 29 јануари со изведување ...
  сите 115 | | | веќе видена

  Судењето за изборни нерегуларности на локалните избори во 2013 година „Титаник 2“ на Специјалното јавно обвинителство, продолжува на 29 јануари со изведување ...
  сите 115 | | | веќе видена

  Судењето за изборни нерегуларности на локалните избори во 2013 година „Титаник 2“ на Специјалното јавно обвинителство, продолжува на 29 јануари со изведување ...
  сите 115 | | | веќе видена

  Судењето за изборни нерегуларности на локалните избори во 2013 година „Титаник 2“ на Специјалното јавно обвинителство, продолжува на 29 јануари со изведување ...
  сите 115 | | | веќе видена

  Судењето за изборни нерегуларности на локалните избори во 2013 година „Титаник 2“ на Специјалното јавно обвинителство, продолжува на 29 јануари со изведување ...
  сите 115 | | | веќе видена

  Судењето за изборни нерегуларности на локалните избори во 2013 година „Титаник 2″ на Специјалното јавно обвинителство, продолжува на 29 јануари со изведување ...
  сите 115 | | | веќе видена

  Судењето за изборни нерегуларности на локалните избори во 2013 година „Титаник 2″ на Специјалното јавно обвинителство, продолжува на 29 јануари со изведување ...
  сите 115 | | | веќе видена

  Судењето за изборни нерегуларности на локалните избори во 2013 година „Титаник 2“ на Специјалното јавно обвинителство, продолжува на 29 јануари со изведување ...
  сите 115 | | | веќе видена

  Комисијата за избори и именувања одлучи да се објави оглас за избор на тројца членови за граѓанскиот совет за надзор над Оперативно-техничката агенција (ОТА), ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Комисијата за избори и именувања одлучи да се објави оглас за избор на тројца членови за граѓанскиот совет за надзор над Опеативно-техничката агенција (ОТА), ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Битола синоќа и денес и години наназад е „Викенд на мртовци", пишува Јасна Николовска, по којзнае кој пат апелирајќи надлежните нешто да преземат за енормното ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Комисијата за избори и именувања одлучи да се објави оглас за избор на тројца членови за граѓанскиот совет за надзор над Опеативно-техничката агенција (ОТА), ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Членовите на собраниската Комисија за прашања на изборите и именувањата и на денешната седница останаа на партсиките ставови по однос на Предлог одлуката за ...
  сите 24 | | | веќе видена