Николиќ

  во

  Војниците на АРМ и цивилните служби на Министерството за одбрана на Северна Македонија ќе можат да ги користат воените полигони во Бугарија. Како што пишуваат ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Војниците на АРМ и цивилните служби на Министерството за одбрана на Северна Македонија ќе можат да ги користат воените полигони во Бугарија. Како што пишуваат ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Вчера заменикот министер за одбрана на Бугарија Анатоли Величков и државниот секретар на Министерството за одбрана на Македонија, Драган Николиќ потпишаа ...
  | | веќе видена | слични

  Војниците на АРМ и цивилните служби на Министерството за одбрана на Северна Македонија ќе можат да ги користат воените полигони во Бугарија. Како што пишуваат ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Војниците на АРМ и цивилните служби на Министерството за одбрана на Северна Македонија ќе можат да ги користат воените полигони во Бугарија. Како што пишуваат ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Војниците на АРМ и цивилните служби на Министерството за одбрана на Македонија ќе можат да ги користат воените полигони во Бугарија. Договорот за соработка го ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Војниците на АРМ и цивилните служби на Министерството за одбрана на Северна Македонија ќе можат да ги користат воените полигони во Бугарија. Како што пишуваат ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Војниците на АРМ и цивилните служби на Министерството за одбрана на Северна Македонија ќе можат да ги користат воените полигони во Бугарија. Како што пишуваат ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Војниците на АРМ и цивилните служби на Министерството за одбрана на Северна Македонија ќе можат да ги користат воените полигони во Бугарија.Како што пишуваат ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Војниците на АРМ и цивилните служби на Министерството за одбрана на Северна Македонија ќе можат да ги користат воените полигони во Бугарија. Како што пишуваат ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Херој од моето детство, првите тинејџерски солзи поради филм. Толку топол и искрен човек. Баш како што го замислував. Легенда која никогаш не бледее, напишала ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во Центарот за јавно здравје во Куманово од почетокот на годината регистрирани се 8 заболени од мали сипаници. Сите случаи се пријавени овој месец, што ...
  сите 92 | | | веќе видена

  По информација на потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски, НАТО побара од Македонија да изврши кадровски промени во Министерството за одбрана, за ...
  сите 19 | | | веќе видена

  По информација на потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски, НАТО побара од Македонија да изврши кадровски промени во Министерството за одбрана, за ...
  сите 19 | | | веќе видена