Николе

  во

  „Податокот за етничка припадност нема никаква употребна вредност, туку само се злоупотребува за политички цели и поради тоа стојам на ставот дека тој не треба ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Интезивно миење на улиците во централното градско подрачје во Куманово почна од синоќа, како дел од мерките што ги преземаат општинските власти за намалување ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Пописот на населението во Македонија ќе се спроведе во април 2020 година. Планирано е да бидат ангажирани околу 5.000 попишувачи на осум јазици, при што ќе се ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Пописот на населението во Македонија ќе се спроведе во април 2020 година. Планирано е да бидат ангажирани околу 5.000 попишувачи на осум јазици, при што ќе се ...
  сите 20 | | | веќе видена