Николче

  во

  Вицепремиерот задолжен за економски прашања, Кочо Анѓушев, заедно со министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Трајан Димковски и директорот на ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Вицепремиерот задолжен за економски прашања, Кочо Анѓушев, заедно со министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Трајан Димковски и директорот на ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Вицепремиерот задолжен за економски прашања, Кочо Анѓушев, заедно со министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Трајан Димковски и директорот на ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Заменикот на претседателот на Владата задолжен за економски прашања Кочо Анѓушев, заедно со министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Трајан ...
  сите 40 | | | веќе видена

   Претпријатието за откуп и чување на земјоделски производи „Ником" е позитивен пример на имплементација на ИПАРД програмата и во него се прави токму она што му ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Претпријатието за откуп и чување на земјоделски производи „Ником“ е позитивен пример на имплементација на ИПАРД програмата и во него се прави токму она што му ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Претпријатието за откуп и чување на земјоделски производи „Ником“ е позитивен пример на имплементација на ИПАРД програмата и во него се прави токму она што му ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Прв откупен центар со ладилник веќе е во функција во Градско. Изграден е со поддршка од ИПАРД програмата, а им влева надеж на земјоделците од овој крај дека ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Вицепремеиерот за економски прашања Кочо Анѓушев, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Трајан Димковски, директорот на Агенцијата за ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Не знам зошто Ел Чека објавува разговори само за Али Ахмети, дајте ми телефон ќе му се јавам и ќе го прашам, рече на денешната прес-коференција премиерот Зоран ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Не знам зошто Ел Чека објавува разговори само за Али Ахмети, дајте ми телефон ќе му се јавам и ќе го прашам, рече на денешната прес-коференција премиерот Зоран ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Не знам зошто Ел Чека објавува разговори само за Али Ахмети, дајте ми телефон ќе му се јавам и ќе го прашам, рече на денешната прес-коференција премиерот Зоран ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Ел Чека експресно му одговори на премиерот Заев кој денеска од прес конференција побара телефон од кичевецот кој објавува бомби од САД да го праша „чекај бе ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Не знам зошто Ел Чека објавува разговори само за Али Ахмети, дајте ми телефон ќе му се јавам и ќе го прашам, рече на денешната прес-коференција премиерот Зоран ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Ел Чека му одговори на премиерот Заев. Постирајќи видео од прес конференцијата во Влада, Ел Чека на фејсбук напиша: „Најдобар брате мој, ја превртуваме ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Не знам зошто Ел Чека објавува разговори само за Али Ахмети, дајте ми телефон ќе му се јавам и ќе го прашам, рече на денешната прес-коференција премиерот Зоран ...
  сите 67 | | | веќе видена