Николас

  во

  Испораката на руска нафта во САД се зголеми откако Вашингтон во јануари воведе санкции за венецуелските нафтени компании и доставките од Венецуеала сопреа ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Испораката на руска нафта во САД се зголеми откако Вашингтон во јануари воведе санкции за венецуелските нафтени компании и доставките од Венецуеала сопреа ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Испораката на руска нафта во САД се зголеми откако Вашингтон во јануари воведе санкции за венецуелските нафтени компании и доставките од Венецуеала сопреа ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Испораката на руска нафта во САД се зголеми откако Вашингтон во јануари воведе санкции за венецуелските нафтени компании и доставките од Венецуеала сопреа ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Претседателот на Венецуела, Николас Мадуро, предложи да се одржат предвремени избори за Националното собрание кое го контролира опозицијата на чело со ...
  сите 119 | | | веќе видена

  Нешнл интерест Реализмот значи разбирање за различните интереси и црвени линии на државите. Неможноста ова да се оствари може да доведе до повторување на ...
  сите 29 | | | веќе видена