Никола

  во

  Поздравен е силниот напредок на Република Северна Македонија во исполнувањето на реформската агенда, а добиено е и охрабрување пред јуни оваа година државата ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев во Брисел е во мисија да ги убеди членките на ЕУ да прифатат отпочнување на пристапни преговори за нашата земја во јуни. Иако Франција и ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Поздравен е силниот напредок на Република Македонија во исполнувањето на реформската агенда, а добиено е и охрабрување пред јуни оваа година државата да ги ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Советот за стабилизација и асоцијација денеска во Брисел на петнаесеттиот состанок помеѓу Република Северна Македонија и Европската Унија ги поздрави ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Советот за стабилизација и асоцијација ја зеде предвид главната цел на земјата да отпочне преговори за пристапување и ја потврди силната посветеност на новата ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Ѓорге Иванов со денови молчи и се крие од јавноста. Тоа е однесување на нечесни политичари чие што време помина. Иванов да го прекине молкот за информациите ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Советот за стабилизација и асоцијација денеска во Брисел на петнаесеттиот состанок помеѓу Република Северна Македонија и Европската Унија ги поздрави ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Советот за стабилизација и асоцијација денеска во Брисел на петнаесеттиот состанок помеѓу Република Северна Македонија и Европската Унија ги поздрави ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Советот за стабилизација и асоцијација денеска во Брисел на петнаесеттиот состанок помеѓу Македонија и Европската Унија ги поздрави значајните чекори што ги ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Премиерот, Зоран Заев својата работна посета на Брисел денеска ја започна со средба со потпретседателката на Европската Комисија и висока претставничка на ЕУ ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Претседателот на Парламентот на Грција, Никос Вуцис е оптимист дека грчкиот народ со текот на времето ќе ја сфати корисноста на Договорот од Преспа. Во ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Советот за стабилизација и асоцијација денеска во Брисел на петнаесеттиот состанок помеѓу Македонија и Европската Унија ги поздрави значајните чекори што ги ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Постигнати се видливи придобивки за земјата преку успешната имплементација на заедничката програма на Европската Унија и Советот на Европа „Horizontal Facility ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Советот за стабилизација и асоцијација потсети дека Спогодбата за стабилизација и асоцијација (ССА) останува во сржта на односите меѓу ЕУ и Република Северна ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Нашиот премиер  Заев пред двоецот Хан – Могерини ги презентира достигнувањата на земјава во процесот на реформите, што се спроведуваат на патот кон отпочнување ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Постигнати се видливи придобивки за земјата преку успешната имплементација на заедничката програма на Европската Унија и Советот на Европа „Horizontal Facility ...
  сите 4 | | | веќе видена