Нигерија

  во

  Во близина на брегот на Нигерија, вооружени пирати киднапирале 12 членови на екипажот на швајцарски товарен брод. Мегу киднапираните се и по еден државјанин на ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Во анкета спроведена врз повеќе од 40.000 луѓе во 15 земји од светот многу поголема верба за напредок покажале младите од државите со ниски примања Младите во ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Меѓу 12-те членови на екипажот кои од швајцарскиот товарен брод ги киднапирале нигерските пирати, се наоѓа и еден Хрват, државјанин на БиХ и Словенец. Бродот ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Денеска на свечена церемонија во Лондон, Светската фудбалска федерација (ФИФА) ќе ги додели признанијата за најдобрите во изминатата сезона, но на овој настап ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Српските здравствени власти соопштија денеска дека засилиле мерки за надгледување на граничните премини по појавата на случаи заболени од т.н. „мајмунски ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Српските здравствени власти соопштија денеска дека засилиле мерки за надгледување на граничните премини по појавата на случаи заболени од т.н. „мајмунски ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Српските здравствени власти соопштија денеска дека засилиле мерки за надгледување на граничните премини по појавата на случаи заболени од т.н. „мајмунски ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Српските здравствени власти соопштија денеска дека засилиле мерки за надгледување на граничните премини по појавата на случаи заболени од т.н. „мајмунски ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Швајцарската компанија Massoel Shipping ангажираше тим za ослободување на 12-те членови на екипажот киднапиран на товарен брод од страна на пирати крај брегот ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Денеска на свечена церемонија во Лондон, Светската фудбалска федерација (ФИФА) ќе ги додели признанијата за најдобрите во изминатата сезона, но на овој настап ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Пирати од Нигерија киднапирале 12 членови на швајцарски товарен брод, а меѓу киднапираните има и еден Хрват. Товарниот брод бил нападнат во саботата. Покрај ...
  сите 17 | | | веќе видена