Независниот

  во

  Со малку пари може да се санира Универзалната сала и овој објект да се зачува тврдат градежните работници од независниот синдикат. Обвинуваат дека градската ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Независниот синдикат на градежни работници и инжинери смета дека универзална сала може многу лесно и со мала инвестиција да се санира и да продолжи да работи. ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Независниот синдикат на градежни работници и инженери и трговци во градежништвото НС ГРИТГ смета дека Универзална сала може многу лесно и со мала инвестиција ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Независниот синдикат на градежни работници и инжинери и трговци во градежништвото НС ГРИТГ смета дека Универзална сала може многу лесно и со мала инвестиција ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Независниот синдикат на градежни работници и инжинери и трговци во градежништвото НС ГРИТГ смета дека Универзална сала може многу лесно и со мала инвестиција ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Независниот синдикат на градежни работници и инжинери и трговци во градежништвото НС ГРИТГ смета дека Универзална сала може многу лесно и со мала инвестиција ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Независниот синдикат на градежни работници и инжинери и трговци во градежништвото НС ГРИТГ смета дека Универзална сала може многу лесно и со мала инвестиција ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Независниот синдикат на градежни работници и инжинери и трговци во градежништвото НС ГРИТГ ги повика граѓаните да застанат во одбрана на Универзална сала, ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Независниот синдикат на градежни работници и инжинери и трговци во градежништвото НС ГРИТГ смета дека Универзална сала може многу лесно и со мала инвестиција ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Белоруските безбедносни сили се судрија со демонстрантите во Минск и во други градови, откако излезните анкети покажаа огромна предност за актуелниот ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Независниот синдикат на полицијата (НСП) во пресрет на формирањето на новата влада упати порака да се внимава кој на каква позиција се поставува во ...
  сите 13 | | | веќе видена

   Независниот синдикат на полицијата (НСП) во пресрет на формирањето на новата влада упати порака да се внимава кој на каква позиција се поставува во ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Независниот синдикат на полицијата (НСП) во пресрет на формирањето на новата влада упати порака да се внимава кој на каква позиција се поставува во ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Независниот синдикат на полицијата (НСП) во пресрет на формирањето на новата влада упати порака да се внимава кој на каква позиција се поставува во ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Независниот синдикат на полицијата (НСП) во пресрет на формирањето на новата влада упати порака да се внимава кој на каква позиција се поставува во ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Во врска со синоќешната објава на министерството за внатрешни работи во која се сооштува дека од страна на Оделот за натрешна контрола, криминалистички истраги ...
  сите 201 | | | веќе видена

  На иста линија и Независниот синдикат за образование чиј претседател  Томислав Гиевски за Канал 5 ги објасни нивните позиции. Мирјана Мирчевска Јовановиќ ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Независниот синдикат на полицијата жестоко реагира откако вчера МВР поднесе кривична пријава против 6 полициски службеници за наводно „малтретирање при вршење ...
  сите 201 | | | веќе видена