Нетрајни

  во

  П родажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, во јули годинава се пониски за еден отсто на месечно ниво, а за 0,5 отсто на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, во јули годинава се пониски за еден отсто на месечно ниво, а за 0,5 отсто на ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, во јули годинава се пониски за еден отсто на месечно ниво, а за 0,5 отсто на ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Фото: Pixabay Продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар во јуни 2018 година се пониски за 0,3 % на месечно ниво, а за 0,8 ...
  сите 91 | | | веќе видена