Нетанјаху

  во

  Еврејската заедница во Бразил го тужи славниот политички карикатурист Ароира за антисемитизам поради карикатура што ги прикажува бразилскиот претседател Јаир ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Еврејската заедница во Бразил го тужи славниот политички карикатурист Ароира за антисемитизам поради карикатура што ги прикажува бразилскиот претседател Јаир ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Подготовките за Светскиот економски форум во Давос, кој ќе почне на 22 јануари и ќе трае до петок, 25 јануари, а на кој се проценува дека ќе учествуваат околу ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Подготовките за Светскиот економски форум во Давос, кој ќе почне на 22 јануари и ќе трае до петок, 25 јануари, а на кој се проценува дека ќе учествуваат околу ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Подготовките за Светскиот економски форум во Давос кој ќе започне на 22-ри јануари и ќе трае се до петок, 25 јануари, а на кој се проценува дека ќе учествуваат ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Подготовките за Светскиот економски форум во Давос кој ќе започне на 22-ри јануари и ќе трае се до петок, 25 јануари, а на кој се проценува дека ќе учествуваат ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Подготовките за Светскиот економски форум во Давос, кој ќе почне на 22 јануари и ќе трае до петок, 25 јануари, а на кој се проценува дека ќе учествуваат околу ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Израелските одбранбени сили (ИДФ) соопштија дека наредиле да биде прекината работата на единствениот ски-центар во земјата, Маунт Хермон, кој се наоѓа на ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Израелците изминатата ноќ напаѓале неколку ирански објекти во соседната република, како и сириските системи PVO, кои "лансирале десетина ракети" на авионите ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Почнувајќи од утре па до 25 јануари, во Давос ќе се одржува Светскиот економскио форум, каде светските челници ќе зборуваат за стратегии за иднината, во обид ...
  сите 78 | | | веќе видена