Непал

  во

  Пред неколку дена, во Истанбул беше отворен нов аеродром, кој, откако е целосно завршен, е, наводно, најголем во светот и придонесува за турската амбиција да ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Mинибус се искачи на Хималаите – Ќе ви се заледи крвта кога ќе видите по кој пат! Ова неверојатно видео од минибус кој вози по тесниот пат на Хималаите нема да ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Пеачката прозборела за плановите кои ги подготвува со својот сопруг, и открива дека тешко ја поднесува пубертетската фаза на својата ќерка.Гоца Тржан открила ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Групи од по десетина мигранти секојдневно влегуваат во Македонија. Најголем дел од мигрантите кои протестираат на босанско-хратската граница во обид да влезат ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Во светот има чудни и неприфатливи за нас обичаи поврзани со љубовта и сексуалниот живот. Еве некои од нив, кои директно ја шокираат западната цивилизација: ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Франческа Фјорети, сопругата на Давиде Астори шест месеци по трагичната смрт на дефанзивецот за прв пат проговори, вели дека судбината не била фер кон нив. На ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Италија | Франческа Фјорети, сопругата на Давиде Астори шест месеци по трагичната смрт на дефанзивецот за прв пат проговори, вели дека судбината не била фер ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Франческа Фјорети, сопругата на Давиде Астори шест месеци по трагичната смрт на дефанзивецот за прв пат проговори, вели дека судбината не била фер кон нив. ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Франческа Фјорети, сопругата на Давиде Астори шест месеци по трагичната смрт на дефанзивецот за прв пат проговори, вели дека судбината не била фер кон нив. На ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Облечена во венчален фустан, американката Кејти Колинс стоеше пред олтарот и го чекаше својот младоженец, но тој никогаш не се појави. Нејзината долгогодишна ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Облечена во венчален фустан, Американката Кејти Колинс стоеше пред олтарот и го чекаше својот младоженец, но тој никогаш не се појави. Нејзината долгогодишна ...
  сите 6 | | | веќе видена

  На овие писти ширум светот слетуваат само искусни пилоти и оние кои имаат сертификат за такви услови. Многу кратките писти на врвови на планини или оние ...
  сите 11 | | | веќе видена