Неделковски

  во

  Викендов во просториите на Пасворд Продукција се одржа промоција на „Скомраси Апсурдистански“, албум на Горан Трајкоски со оригинална музика за филмот „Ругање ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Книжевно пладне со писателот Трајче Кацаров ќе се одржи денеска во ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ во Скопје. На средбата ќе биде промовиран неговиот ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Македонскиот музичар Горан Трајкоски в сабота, на 20 април, со почеток од 19.00 часот во просториите на продукцијата „Пасворд“ ќе го промовира својот нов албум ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Новиот албум на Горан Трајкоски со оригинална музика создадена за филмот „Ругање со Христос“ на режисерот Јани Бојаџи ќе биде промовиран во просториите на ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Книжевно пладне со писателот Трајче Кацаров ќе се одржи денеска во ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ во Скопје.На средбата ќе биде промовиран неговиот ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Дванаесет песни со оригинална музика на Горан Трајкоски, создадени за филмот „Ругање со Христос“ на Јани Бојаџи, содржи албумот „Скомраси Апсурдистански“, во ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Со координирани активности и заедничка соработка со стручните педагошки, психолошки и здравствени установи, полицијата ќе истражува која е причината поради ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Дванаесет песни со оригинална музика на Горан Трајкоски, создадени за филмот „Ругање со Христос” на Јани Бојаџи, содржи албумот „Скомраси Апсурдистански”, во ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Дванаесет песни со оригинална музика на Горан Трајкоски, создадени за филмот „Ругање со Христос“ на Јани Бојаџи, содржи албумот „Скомраси Апсурдистански“, во ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Дванаесет песни со оригинална музика на Горан Трајкоски, создадени за филмот „Ругање со Христос“ на Јани Бојаџи, содржи албумот „Скомраси Апсурдистански“, во ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Компании од Бугарија, Кипар, Грција и Албанија, се заинтересирани за деловна соработка со македонски компании. Денеска на бизнис форум во Битола организиран од ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Компании од Бугарија, Кипар, Грција и Албанија, се заинтересирани за деловна соработка со македонски компании. Денеска на бизнис форум во Битола организиран од ...
  сите 14 | | | веќе видена