Небојша

  во

  Српскиот министер за внатрешни работи Небојша Стефановиќ по денешната седница на Бирото за координација на безбедносните служби изјави дека акцентот бил ставен ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Српскиот министер за внатрешни работи Небојша Стефановиќ по денешната седница на Бирото за координација на безбедносните служби изјави дека акцентот бил ставен ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Српскиот министер за внатрешни работи Небојша Стефановиќ по денешната седница на Бирото за координација на безбедносните служби изјави дека акцентот бил ставен ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Во сабота (17. ноември) со почеток во 19 часот, во Мала станица ќе биде поставена изложбата со модни фотографии „Во моите чевли" која претставува проект од ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Истрагата „Империја“ којашто денеска ја отвори Специјалното јавно обвинителство повторно во фокус ја става мрежата бизниси во чиј центар е поранешното ...
  сите 168 | | | веќе видена

  Свиркачот Ѓорѓи Лазаревски на денешното судење за „Тврдина-Таргет” објасни како со колегата од УБК Ѕвонко Костовски ги ваделе податоците за нелегалното ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Инженерот и поранешен вработен во Управата за безбедност и контраразузнавање Ѓорѓи Лазаревски на денешното рочиште за случајот „Таргет – Тврдина“ сведочи за ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Со логовите од прислушувањето кои што ги чувал Ѓорѓи Лазаревски, сведок на денешниот судски процес за предмет на СЈО „Тврдина-Таргет“, тој рече дека се ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Инженерот и поранешен вработен во Управата за безбедност и контраразузнавање Ѓорѓи Лазаревски на денешното рочиште за случајот „Таргет – Тврдина“ сведочи за ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Инженерот и поранешен вработен во Управата за безбедност и контраразузнавање Ѓорѓи Лазаревски на денешното рочиште за случајот „Таргет – Тврдина“ сведочи за ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Инженерот и поранешен вработен во Управата за безбедност и контраразузнавање Ѓорѓи Лазаревски на денешното рочиште за случајот „Таргет-Тврдина“ сведочи за ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Со сослушување на еден од клучните сведоци, Ѓорѓи Лазаревски, за незаконското следење на комуникациите, денеска во Кривичниот суд во Скопје продолжи судското ...
  сите 85 | | | веќе видена

  Инженерот и поранешен вработен во Управата за безбедност и контраразузнавање Ѓорѓи Лазаревски на денешното рочиште за случајот „Таргет – Тврдина“ сведочи за ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Ѓорѓи Лазаревски кој заедно со Звонко Костовски ги извадија бомбите од УБК и благодарение на нив се откри аферата со прислушувањето, е првиот сведок во ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Инженерот и поранешен вработен во Управата за безбедност и контраразузнавање Ѓорѓи Лазаревски на денешното рочиште за случајот „Таргет-Тврдина“ сведочи за ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Со сослушување на еден од клучните сведоци, Ѓорѓи Лазаревски, за незаконското следење на комуникациите, денеска во Кривичниот суд во Скопје продолжи судското ...
  сите 92 | | | веќе видена

  Со сослушување на еден од клучните сведоци, Ѓорѓи Лазаревски, за незаконското следење на комуникациите, денеска во Кривичниот суд во Скопје продолжи судското ...
  сите 94 | | | веќе видена