НДП

  во

  Пред десет дена коалицијата „Заедно за европска Македонија“ ја промовираше кампањата во поддршка на референдумот. „Сме согласни, заеднички и одделно да ги ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Прареникот Весел Мемеди од НДП во судница сведочеше како дошло до пеење на албанската химна од говорницата во Собранието на 27 април. Тој кажа дека по моментот ...
  сите 149 | | | веќе видена

  Спортската сала „Младост“ во Гостивар од денес е без снабдување со електрична енергија, откако ЕВН ги исклучи од напојувањето заради неплатени сметки. Од ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Спортската сала „Младост“ во Гостивар од денес е без снабдување со електрична енергија, откако ЕВН ги исклучи од напојувањето заради неплатени сметки. Од ...
  сите 11 | | | веќе видена

   Од општината обвинуваат дека причината која довела до ова е одлуката на мнозинството во советот да не се префлат пари на јавното претпријатие кое стопанисува ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Одлуката на мнозинството членови на Советот на Општина Гостивар, на петтата седница гласаше против доделување на субвенции на ЈПССО „Риниа“ од страна на ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Спортската сала Младост во Гостивар е исклучена од електрично напојување поради неплатени сметки. Општина Гостивар вината ја насочија кон мнозинството во ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Спортската сала „Младост“ во Гостивар од денес е без снабдување со електрична енергија, откако ЕВН ги исклучи од напојувањето заради неплатени сметки. Од ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Одлуката на мнозинството членови на Советот на Општина Гостивар на петтата седница гласаше против доделување субвенции на ЈПССО „Ринија“ од страна на Општина ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Партијата НДП денес во Гостивар на прес конференција го критикуваше општинското раководство и градоначалникот Таравари, дека не работат и шират лаги за нивните ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Во дебата на „ 360 Степени “, Артан Дика, поранешен потпретседател на НДП, зборуваше за впечатоците по 1 година од новата влада и нејзините слабости. Дика рече ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Сопственикот на Друштвото за угостителство и трговија ЗСФ-КОМ ДООЕЛ увоз-извоз Скопје ЕТЕМИ ФАТМИР е вториот предложен член на Надзорниот одбор на Комерцијална ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Сопственикот на Друштвото за угостителство и трговија ЗСФ-КОМ ДООЕЛ увоз-извоз Скопје ЕТЕМИ ФАТМИР е вториот предложен член на Надзорниот одбор на Комерцијална ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Џезаир Шаќири, познат како командант Хоџа е лицето кое Зоран Заев си го вработи како свој советник. Под остар притисок од јавноста и медиумите, Шаќири вчера ...
  сите 54 | | | веќе видена