НД

  во

  „Лисиците“ со минимални 0-1 триумфираа на гостувањето во Кардиф во првиот меч по трагичната смрт на сопственикот Вишаи, Греј донесе победа за Лестер. Англија ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Во првито натпревар по трагичната смрт на сосптвеникот Вишаи Шривадханапрабха, „Лисиците" победија над Кардиф со 0-1 со голот на Греј.Минатиот викенд, Лестер ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Реформите на јавната администрација продолжуваат со спроведување на хоризонтална функционална анализа. Тоа значи дека конечно во Македонија ќе воведеме ред во ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Ставот дека Нова демократија нема да го ратификува Договорот од Преспа, ниту во овој ниту во следниот парламент, уште еднаш го повтори претседателот на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Единствениот начин да се спречи ратификацијата на Преспанскиот договор со ФИРОМ е да се одржат избори пред да биде доставена спогодбата во парламентот, изјави ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Свесни за фактот дека употребата и достапноста на нелегалното оружје директно негативно влијае не само врз сеопштите трендови во разните области од криминалот, ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Потпретседателот на ВМРО ДПМНЕ, Александар Николоски, кој е во посета на Брисел на конференција на Европската Народна Партија (ЕПП) посветна на Западниот ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Потпретседателот на ВМРО ДПМНЕ, Александар Николоски, кој е во посета на Брисел на конференција на Европската Народна Партија (ЕПП) посветна на Западниот ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Потпретседателот на ВМРО ДПМНЕ, Александар Николоски, кој е во посета на Брисел на конференција на Европската Народна Партија (ЕПП) посветна на Западниот ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Потпретседателот на ВМРО ДПМНЕ, Александар Николоски, кој е во посета на Брисел на конференција на Европската Народна Партија (ЕПП) посветна на Западниот ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Билансот на состојба при купување на претпријатие за трговија со електрична енергија од Скопје на Кочо Анѓушев од страна на ППЦ – што владата досега одбиваше ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Билансот на состојба при купување на претпријатие за трговија со електрична енергија од Скопје на Кочо Анѓушев од страна на ППЦ - што владата досега одбиваше ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Билансот на состојба при купување на претпријатие за трговија со електрична енергија од Скопје на Кочо Анѓушев од страна на ППЦ – што владата досега одбиваше ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Билансот на состојба при купување на претпријатие за трговија со електрична енергија од Скопје на Кочо Анѓушев од страна на ППЦ – што владата досега одбиваше ...
  сите 72 | | | веќе видена