Наум Охридски

  во

  Скопски таксист бил претепан и ограбен, вчера во населбата Аеродром, информираше МВР. На 16.11.2018 година во 22.25 часот вработен во Градска општа болница ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Скопски таксист бил претепан и ограбен, вчера во населбата Аеродром, информираше МВР. На 16.11.2018 година во 22.25 часот вработен во Градска општа болница ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Младиот поет Филип Димкоски во рамките на својата есенска балканска турнеја ги промовира своите нови книги и одржува средби со читателите. Претходно одржа ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Охрид, 14. ноември 2018 (ИНПРЕС) – Се унифицираат регистрираните охридски туристички водичи и придружници, а типизираниот Инфо центар поставен во строгиот ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Ја разбираме Вашата желба (или наредба) да го одвлекувате вниманието на јавноста од разурнувачките процеси кои се во тек во вашата партија, процеси кои се ...
  сите 13 | | | веќе видена

  „Ја разбираме Вашата желба (или наредба) да го одвлекувате вниманието на јавноста од разурнувачките процеси кои се во тек во Вашата партија, процеси кои се ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Охрид, 14. ноември 2018 (ИНПРЕС) – Ја разбираме Вашата желба (или наредба) да го одвлекувате вниманието на јавноста од разурнувачките процеси кои се во тек во ...
  сите 13 | | | веќе видена