Наташа

  во

  Управувањето со градските паркинзи во своја надлежност ќе го преземе Општина Битола. Советот веќе ја изгласа иницијативата за формирање на Јавно претпријатие ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Министерот за финансии, Драган Тевдовски, се сретна со градоначалничката на Битола, Наташа Петровска. Приоритет на Владата и локалната власт е економскиот ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Важно е Македонија да се интегрира во ЕУ и НАТО бидејќи на тој начин младите ќе останат во државата и ќе имаат перспективи каде да работат, истакна министерот ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Министерот за финансии, Драган Тевдовски, се сретна со градоначалничката на Битола, Наташа Петровска. „Приоритет на Владата и локалната власт е економскиот ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Важно е Македонија да се интегрира во ЕУ и НАТО бидејќи на тој начин младите ќе останат во државата и ќе имаат перспективи каде да работат, истакна министерот ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Важно е Македонија да се интегрира во ЕУ и НАТО бидејќи на тој начин младите ќе останат во државата и ќе имаат перспективи каде да работат, истакна министерот ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Важно е Македонија да се интегрира во ЕУ и НАТО бидејќи на тој начин младите ќе останат во државата и ќе имаат перспективи каде да работат, истакна министерот ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Поп пејачката Наташа Беквалац вчера во Првиот основен суд во Белград даде исказ по кривичната пријава за семејно насилство која ја поднесе против својот сопруг ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Лука Лазукиќ. бившиот сопруг на пејачката Наташа Беквалац и обвинет за нејзино физичко малтретирање, стана life coach (животен тренер).Лука има веб сајт преку ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Поп-пејачката Наташа Беквалац вчера во судот во Белград даде исказ по кривичната пријава за семејно насилство што ја поднесе против својот сопруг Лука Лазукиќ. ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Во просториите на Општина Кисела Вода во организација на НВО „Зелен институт“ денеска се одржа јавна дебата на тема: План за комуникација и кампања против диво ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Во просториите на Општина Кисела Вода во организација на НВО „Зелен институт“ денеска се одржа јавна дебата на тема: План за комуникација и кампања против диво ...
  сите 26 | | | веќе видена