Народниот

  во

  Уште десет дена јавноста ќе има можност во Археолошкиот музеј во Скопје да ја види ексклузивната меѓународна изложба „100 години Требениште“ на која се ...
  сите 6 | | | веќе видена

   За 30 проценти се зголемиле бројот на преставки по основ на полова, религиозона, социјален статус и на работното место. Граѓаните пријауваат дискириманација, ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Хелсиншкиот комитет го објави годишниот информатор за дискриминација за 2018 година. Според добиените податоци како најчести основи за кои граѓаните сметаат ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Хелсиншкиот комитет го објави годишниот информатор за дискриминација за 2018 година. Според добиените податоци како најчести основи за кои граѓаните сметаат ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Хелсиншкиот комитет го објави годишниот информатор за дискриминација за 2018 година. Според добиените податоци како најчести основи за кои граѓаните сметаат ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Бројот на регистрирани случаи на дискриминација во нашата земја бележи раст од 30 проценти, откако во 2018 година се регистрирани вкупни 119 случаи, наспроти ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Хелсиншкиот комитет го објави годишниот информатор за дискриминација за 2018 година . Според добиените податоци како најчести основи за кои граѓаните сметаат ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Бројот на регистрирани случаи на дискриминација во нашата земја бележи раст од 30 проценти, откако во 2018 година се регистрирани вкупни 119 случаи, наспроти ...
  сите 15 | | | веќе видена

  – Бројот на регистрирани случаи на дискриминација во нашата земја бележи раст од 30 проценти, откако во 2018 година се регистрирани вкупни 119 случаи, наспроти ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Бројот на регистрирани случаи на дискриминација во нашата земја бележи раст од 30 проценти, откако во 2018 година се регистрирани вкупни 119 случаи, наспроти ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Бројот на регистрирани случаи на дискриминација во нашата земја бележи раст од 30 проценти, откако во 2018 година се регистрирани вкупни 119 случаи, наспроти ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Бројот на регистрирани случаи на дискриминација во нашата земја бележи раст од 30 проценти, откако во 2018 година се регистрирани вкупни 119 случаи, наспроти ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Бројот на регистрирани случаи на дискриминација во нашата земја бележи раст од 30 проценти, откако во 2018 година се регистрирани вкупни 119 случаи, наспроти ...
  сите 15 | | | веќе видена

  На јубилејниот 25-ти „Сараевски филмски фестивал“, кој се одржува деновиве во Сараево, викендов премиерно беше прикажан веќе познатиот македонски документарен ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Првото што мора да се нагласи на почетокот на една сериозна анатомија на најголемиот рекет во историјата на планетата земја, рекет што со својата магнитуда ја ...
  сите 3 | | | веќе видена