Напредок

  во

  Suzuki Vitara е автомобил точно по мера. Габарити на каросерија и багажник точно по мера, опрема и штедливост исто така, цена по мера. Компактниот СУВ сега е ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Република Северна Македонија измина една значајна делница од утврдениот пат за остварување на стратешките интереси – на 6 февруари оваа година го потпишавме ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Република Северна Македонија измина една значајна делница од утврдениот пат за остварување на стратешките интереси – на 6 февруари оваа година го потпишавме ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи Никола Димитров ја заокружи работната посета на Хаг, Кралството Холандија со средба со холандскиот колега, министерот за ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Реформите во клучните области, со фокус на постигнувањата во имплементацијата на законските решенија и плановите за натамошно продлабочување на реформските ...
  сите 33 | | | веќе видена

  „Pro Basketball Training“ е кошаркарска програма во која се работи со еден нов, иновативен пристап на кошаркарски тренинзи кој ги вклучува сите кошаркарски и ...
  | | веќе видена

  Реформите во клучните области, со фокус на постигнувањата во имплементацијата на законските решенија и плановите за натамошно продлабочување на реформските ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Во продолжение на ова соопштение, ви го пренесуваме обраќањето на премиерот Заев во целост: „Република Северна Македонија измина една значајна делница од ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Денес е Велики четврток. Главен обичај што се изведува на овој ден и со посебно внимание е вапцувањето на велигденските јајца. Според обичајот најпрвин се ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Ѓорге Иванов свесно ги кочи процесите кои се од витален интерес за граѓаните. Иванов, неосновано одбива да потпише укази за десеттина закони и со тоа нанесува ...
  сите 22 | | | веќе видена

  СДСМ со соопштение за политиките на Силјановска Давкова. К андидатката на Христијан Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ Гордана Сиљановска е типичен пример за транзициски ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Кандидатката на Христијан Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ Гордана Сиљановска е типичен пример за транзициски профитер и симбол на непотизам и тој факт ВМРО-ДПМНЕ не може ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Отворен разговор со МНР на Холандија, Стеф Блок. Холандскиот приод кон процесот на пристапување - строго и фер - е од заемен интерес. Без строгост во ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи Никола Димитров ја заокружи работната посета на Хаг, Кралството Холандија со средба со холандскиот колега, министерот за ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Република Северна Македонија измина една значајна делница од утврдениот пат за остварување на стратешките интереси – на 6 февруари оваа година го потпишавме ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата Зоран Заев, на покана на Институтот за стратегија и развој, денеска имаше свое обраќање на форумот “Економските предизвици и ефекти од ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Реформите во клучните области, со фокус на постигнувањата во имплементацијата на законските решенија и плановите за натамошно продлабочување на реформските ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Реформите во клучните области, со фокус на постигнувањата во имплементацијата на законските решенија и плановите за натамошно продлабочување на реформските ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Почитувани граѓани, Ѓорге Иванов свесно ги кочи процесите кои се од витален интерес за граѓаните. Иванов, неосновано одбива да потпише укази за десеттина ...
  сите 22 | | | веќе видена