Најголемиот

  во

  Спојувањето на “Дојче банк” и нејзиниот ривал “Комерцбанк”, на долг рок ќе резултира со укинување на дури 30.000 работни места. Ова го изјави претставникот на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  На најголемиот светски саем за композити, JEC World 2019, кој се одржува секоја година во Париз, Микросам ги претставуваше своите најнови иновации за ...
  сите 7 | | | веќе видена

  На најголемиот светски саем за композити, JEC World 2019, кој се одржува секоја година во Париз, македонската компанија „Микросам“ ги претстави своите најнови ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Агенцијата за храна и ветеринарство донесе нов Правилник за барањата во однос на квалитетот на меленото месо, подготовки од месо и производи од месо, во кој се ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Винарската визба „Тиквеш“ вo најдобро светло се претстави на најголемиот светски саем за вино – „Провајн“ (ProWein 2019), кој по 25-ти пат годинава се одржува ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Брентон Тарант кој во петокот уби 50 луѓе во нападот на две џамии на Нов Зеланд е главна мета на разни банди во затвор, пренесува “The New Zealand Herald”. ...
  сите 161 | | | веќе видена

  Од улогата на Гинтер Грас во германско-полското помирување македонската култура би можела да научи дека токму Егејците, егејската тема во литературата може да ...
  | | веќе видена

  Винарската визба „Тиквеш“ вo најдобро светло се претстави на најголемиот светски саем за вино – „Провајн“ (ProWein 2019), кој по 25-ти пат годинава се одржува ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Убавото време, но и новините и уреденоста на Зоолошката градина во Скопје, вчера го наполнија објектот. Зоолошката градина за само еден ден ја посетија 12.000 ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Винарската визба „Тиквеш“ вo најдобро светло се претстави на најголемиот светски саем за вино – „Провајн“ (Pro W ein 2019), кој по 25-ти пат годинава се ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Покрај учеството во заедничкото претставување на македонските вина во организација на здружението „Вина од Македонија“ на најголемиот светски саем за вино – ...
  сите 25 | | | веќе видена