Надзорниот

  во

  За синот на некогашниот амбасадот на Македонија во НАТО, Нано Ружин ептен „дошол живот“, додека Александар Ружин пишуваше статуси на социјалните мрежи и ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Основачот на трговскиот ланец ДМ Готц Вернер, кој неодамна наполни 75 години, има една желба: да придонесе со своите идеи за светот да биде подобар. Пред ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Адвокатот и советникот на премиерот Миле Зечевиќ е предложен за независен член на Надзорниот одбор на Стопанска банка Битола на наредното Собрание на акционери ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Адвокатот и советникот на премиерот Миле Зечевиќ е предложен за независен член на Надзорниот одбор на Стопанска банка Битола на наредното Собрание на акционери ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Адвокатот и советникот на премиерот Миле Зечевиќ е предложен за независен член на Надзорниот одбор на Стопанска банка Битола на наредното Собрание на акционери ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Адвокатот и советникот на премиерот Миле Зечевиќ е предложен за независен член на Надзорниот одбор на Стопанска банка Битола на наредното Собрание на акционери ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Адвокатот и советникот на премиерот Миле Зечевиќ е предложен за независен член на Надзорниот одбор на Стопанска банка Битола на наредното Собрание на акционери ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Стопанска банка а.д. Битола преку Македонска берза ги објави предлог – одлуките за претстојното Собрание на акционери. Станува збор за предлог за именување на ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Истрагата на СЈО за случајот „Империја“ во која главни осомничени се Јордан Камчев и Сашо Мијалков водат и кон „Фершпед“. СЈО обезбеди докази како Камчев и ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Во текот на изминатиот и овој месец во пензионерските ограноци во Општина Гевгелија се одржуваат редовни избори на кои се бираат нови раководства и се ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Седиштето на меѓурегионалното Јавно претпријатие за депонијата, или современиот систем за управување со отпад за источниот и свероисточниот регион ќе биде во ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Седиштето на меѓурегионалното Јавно претпријатие за депонијата, или современиот систем за управување со отпад за источниот и свероисточниот регион ќе биде во ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Вкупно 18 директори на јавни претпријатија, од кои 6 основани од Владата, а 12 од локалните власти ги исполнуваат законските услови за разрешување, поради ...
  сите 17 | | | веќе видена