Наде

  во

  Документи од лаптоп на вработена во јавното претпријатие „Паркинзи“ на Општина Центар, како и комуникацијата преку мобилен на советници од ВМРО-ДПМНЕ со ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Документи од лаптоп на вработена во јавното претпријатие „Паркинзи“ на Општина Центар, како и комуникацијата преку мобилен на советници од ВМРО-ДПМНЕ со ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Младиот 19 годишен фудбалер, Килијан Мбапе уште сега е голема ѕвезда и еден од најдобрите фудбалери во светот. Во ПСЖ оваа сезона прикажувао длични настапи, на ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Во Гевгелија денеска беше промивиран вториот том од монографијата „Антички монети“ на авторот Бобан Хусеновски. Делото, според рецензентот проф. д-р Наде ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Во Гевгелија денеска беше промивиран вториот том од монографијата „Антички монети“ на авторот Бобан Хусеновски.Делото, според рецензентот проф. д-р Наде ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Ангажирање на артисти како магионичари кои ќе го прават поубав секој ден на лицата со некакви потешкотии (деца без родители, лица со ментални болести, лица со ...
  сите 16 | | | веќе видена