Муса Џафери

  во

  Субхи Јакупи, кој два мандата беше член на Државната изборна комисија предложен од ДУИ ќе стане судија на Вишиот управен суд. Тој беше и во последниот состав ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Агенцијата СГС (Секјурити Сервисис Груп) која се поврзува со името на екс директорот на УБК, Сашо Мијалков, добила тендер од над 17 милиони денари или 287.785 ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во разговор од 9 јануари 2013 година во предметот „Титаник“ меѓу ексшефот на УБК, Сашо Мијалков, и поранешната министерка за внатрешни работи, Гордана ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Акцијата “Пустец”, почнала во 2012 година односно една година пред изборите во 2013 година. Тогашното потесно раководство ја организирало оваа тајна акција, ...
  | | веќе видена | слични

  Ние веќе една година го тераме тоа и премиерот знае, веќе 400 државјанства имаме дадено Телефонски разговор означен со иницијали СМ, снимен на 9 јануари 2013, ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Гордана Јанкулоска, обвинета за злосторничко здружување пред изборите во 2011 и 2013 година во предметот на СЈО „Титаник“, во продолжение на денешните бомби во ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Во разговор од 9 јануари 2013 година во предметот „Титаник” меѓу екс-шефот на УБК, Сашо Мијалков и поранешната министерка за внатрешни работи, Гордана ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Во разговор од 9 јануари 2013 година во предметот „Титаник” меѓу екс-шефот на УБК, Сашо Мијалков и поранешната министерка за внатрешни работи, Гордана ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Во разговор од 9 јануари 2013 година во предметот „Титаник” меѓу екс-шефот на УБК, Сашо Мијалков и поранешната министерка за внатрешни работи, Гордана ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Во разговор од 9 јануари 2013 година, пуштен во судница на рочиштето за предметот „Титаник“, меѓу ексшефот на УБК, Сашо Мијалков и поранешната министерка за ...
  сите 58 | | | веќе видена

  На 11 септември во граѓанскиот суд во Скопје од почеток треба да почне судењето за ексразузнавачот Слободан Богоевски по тужбата за навреда и клевета од ...
  сите 57 | | | веќе видена

  На 11 септември во граѓанскиот суд во Скопје од почеток треба да почне судењето за ексразузнавачот Слободан Богоевски по тужбата за навреда и клевета од ...
  сите 49 | | | веќе видена

  На 11 септември во граѓанскиот суд во Скопје од почеток треба да почне судењето за ексразузнавачот Слободан Богоевски по тужбата за навреда и клевета од ...
  сите 48 | | | веќе видена

  На 11 септември во граѓанскиот суд во Скопје од почеток треба да почне судењето за ексразузнавачот Слободан Богоевски по тужбата за навреда и клевета од ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Вицепремиерот за Рамковниот договор Хазби Лика не присуствуваше на одбележувањето на годишнината од Рамковниот, кое првпат годинава не го организира ...
  сите 72 | | | веќе видена