Муса

  во

  Демократската Унија за Интеграција денеска одржа средба со граѓаните во Охрид каде во рамките на кампањата за референдумот ги запозна граѓаните во врска со ...
  сите 188 | | | веќе видена

  Претседателот на ДУИ, Али Ахмети рече дека 30 септември е историски момент кој ги соединува сите граѓани на Република Македонија. "Сите го сакаат мирот, а на ...
  сите 188 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција одржа средба со граѓаните во Охрид каде во рамките на кампањата за референдумот ги запозна граѓаните во врска со причината ...
  сите 188 | | | веќе видена

  Демократската унија за интеграција денеска одржа средба со граѓаните во Охрид во рамките на кампањата за референдумот. Претседателот на ДУИ, Али Ахмети на ...
  сите 188 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција (ДУИ) денеска одржа средба со граѓаните во Охрид каде во рамките на кампањата за референдумот ги запозна граѓаните во врска ...
  сите 188 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција одржа средба со граѓаните во Охрид каде во рамките на кампањата за референдумот ги запозна граѓаните во врска со причината ...
  сите 188 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција денеска одржа средба со граѓаните во Охрид каде во рамките на кампањата за референдумот ги запозна граѓаните во врска со ...
  сите 188 | | | веќе видена