Мудис

  во

  Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган денес порача дека актуелната криза на националната валута е напад на турската економија и тоа не се разликува од ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Агенцијата „Стандард енд Пурс“ го намали кредитниот рејтинг на Турција на „Б плус“ наведувајќи дека падот на вредноста на лирата ќе доведе до послаба економија ...
  сите 86 | | | веќе видена

  Агенцијата за кредитен рејтинг „Мудис“ го избра Стокхолм за ново европско седиште во контекст на регулаторниот притисок врз секторот за обезбедување доволно ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Агенцијата за кредитни рејтинзи Мудис го избра Стокхолм за ново европско седиште во контекст на регулаторниот притисок врз секторот за обезбедување на доволно ...
  сите 21 | | | веќе видена