MTV

  во

   Обожавателите и oчевидците ги споделија најнепријатните искуства со славните личности. Некои од случките се благо речено шокантни. Дел од познатите фаци се ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Ако никогаш не сте доживеале неуспех и никогаш не сте “паднале”, како тогаш знаете дека сте успешни во нешто? Истражувањата покажуваат дека жените се почесто и ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Доколку поминувате долго време на социјалните мрежи гледајќи туѓи профили, го пронајдовме совршеното работно место за Вас... Andy Bartram, од Англија, ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Лабораторискиот преглед на крвта кај пациентите е еден од најважните показатели за ситуацијата на организмот и укажуваат на некоја скриена или веќе ...
  сите 4 | | | веќе видена

  (СТОРИЈА) Одблиску со Никола Стиков – немаме доволно гласноговорници на здраво научно размислување Спонтан, природен, едноставен, непретенциозен, исклучително ...
  | | веќе видена

  Доколку поминувате долго време на социјалните мрежи гледајќи туѓи профили, го пронајдовме совршеното работно место за Вас... Andy Bartram, од Англија, ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Ниту ние сме имале детство како нашите родители, ниту нашите деца некогаш ќе знаат какво сме имале ние. Можеме само да им раскажуваме. Секое време си носи свои ...
  сите 2 | | | веќе видена

   Ниту ние сме имале детство како нашите родители, ниту нашите деца некогаш ќе знаат какво било нашето. Можеме само да им раскажуваме. Секое време си носи свои ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Американскиот филм „Титаник“, го освоил светот пред 21 година. Премиерно е прикажан на 18-ти ноември, 1997-ма година, а после тоа ги преполнил кино салите ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Манекенката и водителка, 25-годишната Марија Чурчиќ, извршила самоубиство денес во стан на Савскиот венец, пишуваат српските медиуми. Манекенката, како што ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Манекенката и водителка, 25-годишната Марија Чурчиќ, извршила самоубиство денес во стан на Савскиот венец, пишуваат српските медиуми. Манекенката, како што ...
  сите 24 | | | веќе видена

  22-годишната ќерка на Мадона, Лурдес Леон е слика и прилика на својата мајка. Во тоа дополнително нè убеди и со своето издание на настанот организиран од ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Американскиот филм „Титаник“, го освоил светот пред 21 година. Премиерно е прикажан на 18-ти ноември, 1997-ма година, а после тоа ги преполнил кино салите ...
  сите 2 | | | веќе видена