МТСП

  во

  Министерството за труд и социјална политика (МТСП) треба да ги доработи протоколите за отворање на градинките, па после ќе се донесе одлука, соопшти ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Денес повторно на Комисијата за заразни болести во присуство на претставници на Министерството за образование и наука беа разгледани и се дискутираше за Планот ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Денес повторно на Комисијата за заразни болести во присуство на претставници на Министерството за образование и наука беа разгледани и се дискутираше за Планот ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Денес повторно на Комисијата за заразни болести во присуство на претставници на Министерството за образование и наука беа разгледани и се дискутираше за Планот ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Денес повторно на Комисијата за заразни болести во присуство на претставници на Министерството за образование и наука беа разгледани и се дискутираше за Планот ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Денес повторно на Комисијата за заразни болести во присуство на претставници на Министерството за образование и наука беа разгледани и се дискутираше за Планот ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Денес повторно на Комисијата за заразни болести во присуство на претставници на Министерството за образование и наука беа разгледани и се дискутираше за Планот ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Комисијата за заразни болести во средата одржа состанок на кој присуствуваа и претставници на Министерството за образование и наука каде беа разгледани и се ...
  сите 25 | | | веќе видена

  На состанокот на Комисијата за заразни болести денеска биле присутни и претставници на Министерството за труд и социјална политика при што се разгледувале и се ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Комисијата за заразни болести на денешниот состанок побара од Министерството за образование и наука да достави податоци за сите училишта во сите општини во ...
  сите 25 | | | веќе видена

  По завршувањето на дешениот состанок помеѓу претставници на МОН и членови на Комисијата за заразни болести, министерот Арбер Адеми на пресконференција за ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Денес повторно на Комисијата за заразни болести во присуство на претставници на Министерството за образование и наука беа разгледани и се дискутираше за Планот ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Денес повторно на Комисијата за заразни болести во присуство на претставници на Министерството за образование и наука беа разгледани и се дискутираше за Планот ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Општина Карпош информира дека продолжува со целосна санација и реконструкција на повеќедецениски стариот објект, во чии рамки функционира детската градинка ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Од неодамна беа поставени нови ПВЦ прозорци и врати, а целосно беа реновирани и детските тоалети, се изврши санација на фекалната канализација и санитетските ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Летово градинките беа затворени поради коронавирусот, а децата останаа дома. Дел од родителите имаат недоумници дали и како ќе плаќаат за градинката, други ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Министерството за труд и социјална политика информира дека во тек е исплатата на паричните права од социјална и детска заштита за месец јули. Почнувајќи од ...
  сите 14 | | | веќе видена