МПМ

  во

  Од рекетите и тендерите кои се доделуваа на компании на фамилијата Заеви и нивни деловни партнери настрадаа стотици фирми низ Македонија, Обвинителството, ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Од рекетите и тендерите кои се доделуваа на компании на фамилијата Заеви и нивни деловни партнери настрадаа стотици фирми низ Македонија, Обвинителството, ...
  сите 147 | | | веќе видена

  Од рекетите и тендерите кои се доделуваа на компании на фамилијата Заеви и нивни деловни партнери настрадаа стотици фирми низ Македонија, Обвинителството, ...
  сите 148 | | | веќе видена

  Од рекетите и тендерите кои се доделуваа на компании на фамилијата Заеви и нивни деловни партнери настрадаа стотици фирми низ Македонија, Обвинителството, ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Обвинетата поранешна специјална обвинителка Катица Јанева побара од судијката Васка Николовска – Масевска да ги изведе јавно двата доказа – снимки од приватни ...
  сите 297 | | | веќе видена

  Пред наредниот блок приватни снимки на Орце Камчев, обвинителката за организиран криминал и корупција Вилма Русковска побара за третата папка да биде исклучена ...
  сите 306 | | | веќе видена

  Во продолжение на денешното судење за „Рекет“, во разговор меѓу Орце Камчев, Ана Камчева, Бојан Јовановски – Боки 13 и Зоран Милевски – Кичевскиот, кој призна ...
  сите 326 | | | веќе видена

  Во продолжение на презентација на телефонските разговори што ги снимал осомничениот во „Империја“ Орце Камчев околу нагодбите со обвинетиот во „Рекет“ Бојан ...
  сите 501 | | | веќе видена

  На рочиштето за „Рекет“ денеска беа пуштени приватни разговори со обвинетиот во „Рекет“ Бојан Јовановски-Боки 13 што ги снимал осомничениот во „Империја“ Орце ...
  сите 341 | | | веќе видена

  Штипски Бетон доби втора шанса. Собранието на доверители одлучи по промената на стечајниот управник да прифати план за реорганизација. За оваа одлука застанале ...
  | | веќе видена

  Собранието на доверители на градежната компанија „Бетон“- Штип денеска донесоа одлука за нов стечаен управник да биде назначен Живко Калков од Скопје, наместо ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Собранието на доверители на градежната компанија „Бетон“- Штип денеска донесоа одлука за нов стечаен управник да биде назначен Живко Калков од Скопје, наместо ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Собранието на доверители на градежната компанија „Бетон”- Штип денеска донесоа одлука за нов стечаен управник да биде назначен Живко Калков од Скопје, наместо ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Со одлука за вршење на работите за располагање со градежно земјиште сопственост на државата од 18.12.2018 година, Општина Центар по долго време го добива на ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Со одлука за вршење на работите за располагање со градежно земјиште сопственост на државата од 18.12.2018 година, Општина Центар по долго време го добива на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Со одлука за вршење на работите за располагање со градежно земјиште сопственост на државата од 18.12.2018 година, Општина Центар по долго време го добива на ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Општина Центар Саша Богдановиќ кажа дека до Обвинителството за организиран криминал и корупција и до МВР доставиле извештај со 28 предмети ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Со одлука за вршење на работите за располагање со градежно земјиште сопственост на државата од 18.12.2018 година, Општина Центар по долго време го добива на ...
  сите 10 | | | веќе видена