МОТ

  во

  Режисерите Анестис Азас и Продромос Циникорис од експерименталната сцена на националниот театар во Атина гостуваат со приказна за петте чистачки кои станаа ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Програмата на 44. издание на Млад отворен театар (МОТ) за петок (20 септември) продолжува на сцената на Драмски театар со претставата „Несоодветно за на ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Програмата на 44. издание на Млад отворен театар (МОТ) за петок (20 септември) продолжува на сцената на Драмски театар со претставата „Несоодветно за на ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Во целиот перформанс одекнува сегашноста, со сѐ што ќе носи Брегзит. Мислам дека и претставата е таква – предизвикува и побудува силни, понекогаш силни и ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Претставата „Несоодветно за на работа“ ќе се изведе во рамки на 44. Меѓународен театарски фестивал МОТ. Режисер на претставата е Доналд Ворен Мофет, а во неа ...
  сите 33 | | | веќе видена