МОТ

  во

  Прашан за мерките за чист воздух во пресрет на грејната сезона, скопскиот градоначалник истакна дека овие три мерки се среднорочно решение на проблемот на ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Дваесет и еден настан ќе има на 44. издание на Млад отворен театар (МОТ), кој ќе се одржува од 13 до 21 септември во Младинскиот културен центар (МКЦ), ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Со победникот на Прашкото квадриенале – перформансот „Оваа зграда (на)вистина зборува“ на уметникот Филип Јовановски, в петок од 20 часот во Младинскиот ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Топловодната мрежа, гасоводот и новиот систем на јавен транспорт се три фундаментални проекти кои, за жал, главниот град во изминатите три децении ги пропуштил ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Топловодната мрежа, гасоводот и новиот систем на јавен транспорт се три фундаментални проекти кои, за жал, главниот град во изминатите три децении ги пропуштил ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Топловодната мрежа, гасоводот и новиот систем на јавен транспорт се три фундаментални проекти кои, за жал, главниот град во изминатите три децении ги пропуштил ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Зајакнување на социјалниот дијалог преку кој се создаваат повеќе и подобри работни места имаше за цел дводневната работилница „Кон систем за предвидување на ...
  сите 65 | | | веќе видена

  На работилницата, што ја организира Меѓународната организација на трудот во соработка со Европската Комисија и Европската фондација за обуки, присуствуваше и ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, денеска присуствуваше на отворањето на дводневната работилница „Кон систем за предвидување на ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Зајакнување на социјалниот дијалог преку кој се создаваат повеќе и подобри работни места имаше за цел дводневната работилница „Кон систем за предвидување на ...
  сите 75 | | | веќе видена

  Зајакнување на социјалниот дијалог преку кој се создаваат повеќе и подобри работни места имаше за цел дводневната работилница „Кон систем за предвидување на ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Зајакнување на социјалниот дијалог преку кој се создаваат повеќе и подобри работни места имаше за цел дводневната работилница „Кон систем за предвидување на ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Зградата во нашиот проект/инсталација е само една сцена , основа на која се одигрува историјата, зградата е само пример каде во еден тајмлајн од 70 години може ...
  сите 31 | | | веќе видена